Jump to content

Recommended Posts

Posted

asa am zis si eu am cd cu driver .. si mi-au zis nu , nu este nevoie il i-a automat :-?? si nu mere

Edit:

Am luat driver-ul 1 si : uite ce-mia dat

agfdsgsln0.png

Shot at 1969-12-31

I have been on this forum since 2007

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

Posted

in acea eroare zice sa dau un restart si sa incerci iar.

dar daca ei ti-au zis ca se instaleaza automat inseamna ca asa ar trebui sa fie :|

cand ai schimbat placa (sau daca ai avut incorporata, cand ai pus-o pe asta), nu ti-a aparut o fereastra cu Found New Hardware, Install... ?? :O

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

aia fac pariu k mi-au at tzeapa :| si cand am bagat-o mi-a at cu Hardware i-am dat instal si zis k nu a gsit nik :-?? !!

Edit:

Am dat restart .. dar acum imi apare fdsmnfqt9.png

Shot at 1969-12-31

apas OK , iar cand intru in program imi da la loc asta fdsmnfqt9.png

Shot at 1969-12-31 apas OK si iar restart si tot asa ;;..

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

Posted

sa imi bag ceva in ei k nu l-am luat de la deler autorizat l-am laut de la cineva .. dar cand am fot la el a mers dar nu mai are driveru

dsdsa.png

Posted

Wait wait...driverele alea vad ca is "tunate"..modificate sau mai stiu io ce.

Am eu un cd cu driverele originale pt placa aia. Maine sper sa le pot pune pe rapidshare sau altceva cand gasesc cdul. Acuma sincer, is cam ametit probabil o sa daram biblioteca sa le caut si asa e prea tarziu si probabil nu o sa-ti trebuiasca la ora asta. Maine cand ma scol promit ca le pun pe rapidshare.

As your ship is going down

Ill stand by and wach you drown

Remember kids...the more you post the geeker you get.

Posted

ms muult boboS , chiar eram disperat :O credea-m k o am deggeaba ;) ! :D

Edit: dar dak e trimitele p mess

Yahoo ! Messenger : baby_css4

dsdsa.png

Posted

Adevarul e ca mie driverul ala 1 mi-a mers. Deci s-ar putea sa fie si de la tine nu stiu ce sa zic.

1.Dezinstaleaza driverul care il ai deja ca nu cumva cand il instalezi pe asta de la mine sa ia s ifisiere de la celalalt, se mai intampla cand gaseste fisiere in sistem. Ii dai setup ala si Driver Uninstallation de la fisierul de unde l-ai instalat.

unzf9.jpg

2.Reseteaza compul (neaparat sa resetezi)..

3.Instaleaza-l pe asta de la mine, sper sa mearga.

http://rapidshare.com/files/39621825/audio.rar.html

As your ship is going down

Ill stand by and wach you drown

Remember kids...the more you post the geeker you get.

Posted

man deci ! fi atent deci efectiv imi zice aia cu revbot ptr restart dau restart si duapaia :-?? tot asa imi da

te rog explica-mi de la A la Z

Edit

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

AM aflat ce era de vina ;)) am stat si m-am gandit ;)) dak si driver-u de la ce veche era instalat se bateau cap in cap si l-am dezinstalat p ala vechiu si merhe

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

P.S : Placa asta de sunet sare p melodie se aude unde fel de bajait " Brrr " si bruiaza melodia ! help pls

dsdsa.png

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.