Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am cumparat un multifunctional canon pixama mp 280 cam de 1-2 luni. S-a gatat tusu negru, am facut refilul si iara mi s-a gatat. Am umplut cartusu pana la full si desi il pun corespunzator el imi da eroare cand dau printare si pe mini ecranul lui imi apare eroarea E-I-6 care apare cand cartusul este gol in timp ce imi palpaie beculetul care-mi zice ca e gata cerneala neagra. Dupa prima reincarcare mi s-a aprins beculetul desi era plin, dar a continuat sa functioneze.

Acum nu mai merge sa scot nici color nici negru, nimic si imi apare pe pc eroarea asta.

unledka.jpg

E posibil sa nu mai mearga din cauza ca nu mai are coloru? Nu de alta dar cand am luat-o nu am gasit niciunde ca ar fi obligatoriu sa fie pline ambele cartuse atata timp cat vreau sa scot numai cu negru si am setat sa foloseasca doar cartusul negru, am incercat si coloru dar tot nu merge. Apare eroarea de mai sus.

Am mai pus intrebarea pe un forum mult mai mare, dar cum e la romani nu mi s-a raspuns pe subiect si tot pe langa si n-am reusit sa o rezolv.

Posted

Forumul de care vorbesti este cumva Softpedia :-s ? :))

Posibil sa nu mai mearga si din cauza faptului ca nu mai are cartus color, ci doar negru, dar si din cauza cartusului reumplut, care e posibil sa nu fi fost reumplut corespunzator (duzele sa fie infundate). Poti incerca: http://florentin-refill.blogspot.com/2009_07_25_archive.html

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Uite aici. Am facut o sedinta foto :))

Si un clipulet care arata eroarea.Calitatea fimarii foarte slaba dar sper ca va dati voi seama si ma ajutati cu problema ca respectivul la care m-ai trimis nu avea adresa de contact.

http://www.youtube.com/watch?v=yzqpBArLuk8

era sa uit :))

asta este partea din manualul de utilizare care spune de eroarea aparuta:

77267943.jpg

• 3 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.