+Al3xXys Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 De ceva vreme cand intru in dxdiag(start>run>dxdiag) imi da asta : Nu-ti risca viata pentru niste fise Nici daca pare c-ai in fata usi inchise Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise Sa te-apropii de ce numesti acum vise.
gaby Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 este o problema de la DirectMusic, dar din cate observ poti sa treci peste ea. daca te deranjeaza, incearca sa dezinstalezi si sa instalezi din nou Direct X-ul.... Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
boboS Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 Nu e neaparat o problema. POate data trecuta cand ai accesat Dxdiag ai iesit prea repede si nu s-a citit corect indifmatia din sistem. Eu zic ca e OK.. As your ship is going down Ill stand by and wach you drown Remember kids...the more you post the geeker you get.
+Al3xXys Posted June 26, 2007 Author Report Posted June 26, 2007 Ok ms .. cred ca o sa-l instalez sa fiu mai sigur Nu-ti risca viata pentru niste fise Nici daca pare c-ai in fata usi inchise Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise Sa te-apropii de ce numesti acum vise.
+lolek Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 Nu te affecteaza la Calculator , nu este nici un motiv de ingrijorare , dar daca vrei il poti instala cum vrei tu eu doar tiam zis I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now