+alex008 Posted July 9, 2011 Report Posted July 9, 2011 Iata cateva din creatiile care le-am facut ceva mai demult (sub username-ul vechi) Userbar: Signature: Logo Layout edit: am uitat unul Avatar: P.S. N-am mai lucrat de multisor 1
+PAUL-XX Posted July 9, 2011 Report Posted July 9, 2011 ai putea face si mie o semnatura ? cu numele PAULXX si al doilea dar pe alt beckgound wTk^PAULXX ?
+alex008 Posted July 9, 2011 Author Report Posted July 9, 2011 Uite aici una. N-am mai lucrat de mult timp in PS asa ca a iesit cam slaba dar sper ca totusi sa-ti placa macar putin Plus ca n-ai zis cu ce vrei sa fie
+PAUL-XX Posted July 10, 2011 Report Posted July 10, 2011 multumesc mult! arata foarte bine. dar as vrea ca scrisul sa fie sa fie cat mai clar si la o dimensiune mai mare decat ce ai scris tu de genul acesta : wTk^PAULXX fie pe mijloc in dreapta sau stanga personajului sau la baza jos. personajul sa fie crysis/cs/ sau oricare alt personaj si un avatar la fel de smeker cu numele !
+alex008 Posted July 12, 2011 Author Report Posted July 12, 2011 Asta e ok? Later, later edit : Deci se pare ca pana la urma astea raman daca nu se razgandeste:
+alex008 Posted August 20, 2011 Author Report Posted August 20, 2011 Ultima creatie, un walpaper Rock Poate o sa-l mai imbunatatesc... dar doar poate, si stiu am facut o mare greseala ( am pus tobosaru in fata si deobicei sta in spate dar abia l-a final mi-am dat seama si n-ar mai fi o pozitionare asa faina in pagina daca le-asi schimba locul.
gaby Posted August 20, 2011 Report Posted August 20, 2011 Arata interesant ! Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Whised Posted August 21, 2011 Report Posted August 21, 2011 Mai ai mult de lucrat la text...(chiar foarte mult) Uitate la niste tutoriale,coboarati niste fonturi de pe gugal...etc Bafta in continoare ! Nici viitorul nu mai e ce a fost .
+alex008 Posted August 21, 2011 Author Report Posted August 21, 2011 Mai ai mult de lucrat la text...(chiar foarte mult) Uitate la niste tutoriale,coboarati niste fonturi de pe gugal...etc Bafta in continoare ! astept sa vad creatiile tale poate ma insipiri
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now