Jump to content

Recommended Posts

Posted

La o simulare a Bacalaureatul din 2006, un elev din Teleorman a scris pe foaia de examen numai ce a vrut, fara nicio legatura cu subiectele primite, acesta povestindu-le profesorilor despre cum mama il bate cu facaletul si despre sentimentele sale pentru "colega de banca", la finalul lucrarii chiar pupandu-i dulce:

Subiectul I nu a fost rezolvat, iar la Subiectul al II-lea tanarul a scris "Adica lumea ar trebui sa citeasca in ziua de astazi mai multe carti pentru ca sunt cam analfabeti, bine nici eu nu sunt prea destept dar mai stiu si eu ceva."

37629580.png

Subiectul al III-lea este tot o creatie proprie: "Drama pe care o voi prezenta astazi este <Eu si Mama>, scrisa de Eu. Eu si cu mama suntem niste persoane foarte dramatice mai ales cand ma bate cu facaletu. Ma batut rau de tot cand neam pus fix acasa pentru ca atunci am dat telefon la opt noua, opt noua la fetite, bine dar atunci ma batut cu paleta de batut covoare, da ce mia dato.

Bine dar si eu cand ma enervez harachiri fac cu ea. Dar sa va mai spun cand am luat primul trei la romana in clasa cincea si lam facut noua. Lam facut eu noua dar doamna diriginta in loc sa se semneze a scris trei in paranteza la carnetul de note si atunci ma batut cu umerasul de haine dar mai era si din lemn o ora ma batut."

64721698.png

Subiectul 4 (asta il fac in plus)

"Eu astazi mam indragostit de colega de banca are un fundulet obraznic rau de tot. Este blonda amestecat cu bruneta, este imbracata in pantaloni albi, adidasi, o jecuta sexi, o bluzita maro mai stramta sai iasa sanii in evidenta. Este frumusica la fata. Si va dati seama ca as face ceva cu ea. Sper ca bati dat seama ce.......

Si asta a fost lucrarea mea, sper ca imi dati si mie un punct macar pentru impresie artistica. Va pup dulce, si mai ales daca sunteti profesoare si tinere, Daca sunteti profesor nu va mai pup. Va iubesc. pa."

50232548.png

56136807.png

Pareri :-s ?

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Ce tare! Eu i-aş fi dat mai mult (2) , mai ales pentru ,,caracterizarea personajului'' (colega de bancă). . . . În fine, câteva (zeci) greşeli de ortografie , dar e tare tipu' !

• 1 month later...
  • 1 month later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.