Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut vreau sa-mi cumpar un pc nou in rate si vreau sa beneficiez de o reducere care este valabila doar la unele magazine care au si calculatoare.

Calculatorul nefiind de la pc-shop nu-i pot schimba piesele.

Din cate calculatoare am vazut, am gasit unul care este cel mai bun din ce pot eu alege la 1.666 lei, imi puteti spune daca este bun de gaming ?

Adica ar merge jocuri ca gta 4 starcraft2 CodMw Assasins creed etc...

Detalii:

Procesor: Intel Core i3 -540 (3.06GHz,4MB, 32nm)

Memorie RAM: 4GB DDR3

Hard Disk: 500GB S-ATA Seagate,7200rpm, 16MB

Unitate Optica: DVD+/-RW SONY Multi Writer

Placa video: NVIDIA GeForce 8400GS

Memorie Video: 1GB DDR3 dedicata

Placa de baza: Gigabyte H55M-S2 Intel® H55 Express

Mentionez ca nu vreau sa-l folosesc doar la gaming asa ca nu am pretentia sa mearga toate jocurile noi, nu ma deranjeaza sa joc la 960x800 sau in cel mai rau caz 800x600 atata timp cat este un fps de 18-28

Posted

Monitorul nu stiu sigur dar o sa fie in jur de 22 de inch fullhd, iar in legatura cu placa video eu am tot vazut pe mai multe forumuri ba ca 8400gs nu duce nici solitaire, ba ca este o placa foarte buna pentru un buget mic, iar am vazut pe youtube cum unii joaca jocuri mari precum crysis 2 sau cod mw2 pe dual core 2 gb ram cu 8400gs si merge bine (fara oc spun ei..)dar desigur alea pot fi fake...

Eu sunt zapacit total adica ori placa asta video e stefoarte buna si cei care spun ca nu, doar pentru ca este ieftina

ori e o placa care degeaba are 1gb video ca n-o sa paota sa-l foloseasca pe tot si o sa se comporte extrem de slab :(

• Upvote 1
Posted

degeaba are 1gb v-ram :)) Atat pot eu personal sa iti spun.

Da, acel 1gb v-ram e f util daca vrei video/photo editing, la jocuri nu vad dc tiar fi necesar 1gb (oricum, nu strica. nu?)

Eu zic ca e un sistem decent, ruland jocurile zise de tine ok ( cel putin asa zice google).

Daca consideri ca iti permite bugetu, poti face ca si mine:

Eu am cumparat un calculator de la Altex cu o placa video onboard si apoi miam cumparat o placa video dedicata..

Inainte de asta am vb cu vanzatorul desigur si am intrebat daca se poate monta placa video fara sa pierd garantia, si a zis da.

Mia dat o adresa..am mers cu compu acolo, am platit 25 lei (iarna trecuta) pentru montare, si gata a fost :).

Deci daca iti permite buzunaru, poti face asa. Insa si placa aceea este ok pentru jocuri nu f pretentioase.

App, nu te agita cu fullHD la monitoare.. it's pure shit :D

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Si mie mi-a trecut prin cap dar eu cumpar calculatorul de la flanco care n-are o gama larga de calculatoare iar cele care ar avea placa video onboard sunt foarte slabe, 3200 intel celeron 512 mb ram.

Sa-sa eu numai la placa video eram confuz nici nu m-am mai prea interesat de calculatoare de cam 3 ani si cand am vazut acuma cate optiuni ai si cat de complicate sunt m-a dat peste cap:)

Mc. de ajutor nb :-h

• Upvote 1
Posted

Arata binisor, insa ai putea scadea din Ram (si din monitor, cum zise si God, pure shit) si sa te mai gandesti la placa video daca intr-adevar vrei sa rupi jocurile.

Uite ce am eu momentan, facut pe Emag nu mult timp in urma:

Procesor: Dual core E6500, 2.93 Ghz

Memorie RAM: 4GB DDR2 Kingmax

Hard Disk: Hdd western digital caviar green power 500gb 32mb sata

Placa video: NVIDIA GT240, 512mb

Placa de baza: Asus P5QPL-AM

M-a ajuns in jur de 20mil. (cu tot cu Monitor, carcasa, gear)

Pot spune ca jocurile insirate de tine acolo merg ca uns cu totul la High details. Nu am gasit joc care sa-mi faca probleme pana acum, so... mai gandeste-te ;p. Ai putea sa cumperi acum ceva mai slab si sa inlocuiesti pe viitor.

Daca il cumperi gata facut...meh, ar trebui sa te mai gandesti. Pe piese e mai avantajos.

fWy1P.gif

Posted

lus, cum ti se pare placa video? esti multumit de ea? Si eu am aceasi placa, doar ca de 1GB. Nam prea testato cu jocuri de ceva vreme, dar sunt curios ce zici tu de ea :P

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Sincer sunt :D, nu am probleme cu jocurile. Nu prea joc multe, in general jocurile dintotdeauna gen Counter strike :D. Totusi, joc un MMO numit Aion care are cerinte destul de ridicate, iar in ultimul update s-au facut modificare mari la grafica (arata superb) si nu am probleme deloc .

Ma gandeam sa o inlocuiesc, insa momentan ma limitez doar la un Laptop :D.

fWy1P.gif

Posted

VladOac ce sistem descrii tu acolo e perfect pentru jokurile de ultima ora sa pot spune asa,cea ce niki mie nu mi ar functiona ! Dece baieti ? eu am placa videp EN9500GT Asus si 1 GB ram frecventa slaba,128 ceva de ce genu si il am de 2 ani si jumate si pot spune ca nu imi permite placa de baaza sa jok ultimiletipuri de jokuri pe care lea descris Vlad! deci e ok pentru el daca va fi curios sa joaka nu stiu ce jok nou aparut in prezent,sau sal incerce macar.Vlad e ok sistemul eu til recomand !

eu detin : Motherboard Chipset ATI Radeon Xpress 200

CPU Type DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz (14 x 200)

System Memory 2048 MB (DDR2-667 DDR SDRAM)

NVIDIA GeForce 9500 GT (1024 MB)

Posted

Lus mc. de sistem dar am mentionat ca oferta e valabila la putine magazine, daca acoperea si pc-shopuri nu stateam sa ma gandesc ca faceam din piese :)

Ty. for the support, se pare ca pe asta o sa-l cumpar :)

• Upvote 1
Posted

1. Nu am inteles de ce topicul asta e la drivers cand ar trebui sa fie la depanare

2. Am facut o configuratie de Pc pe Emag. Nu stiu daca este chiar cea mai buna solutie, nu stiu sigur daca este un pc strict pentru gaming si daca toate componetele se leaga ca unse, dar am scos un pret de 1.483,93 Lei doar unitatea fara monitor.

Uite configuratia (a se verifica inainte de un cunoscator mai bun in domeniu)

Procesor Intel® CoreTM i3 540 3.06GHz, socket 1156

Placa de baza Asus P7H55, Socket 1156

Placa video Gigabyte nVidia GeForce GT430, 1024MB, GDDR3, 128bit, DVI-I, HDMI, PCI-E

HDD Samsung SpinPoint F3, 500GB, 7200RPM, 16MB, SATA

Kit memorie Kingston 4GB (2x2GB) DDR3/1600MHz XMP - HyperX

Carcasa DeLux M298 Middletower ATX, 450W, Argintiu/Negru

DVD-RW Sony 24x, SATA, Negru, Bulk, AD-7260S-0B

Cred ca e o configuratie ok... dar sa vad ce ziceti si voi.

P.S. Era sa uit: Am auzit ca hardurile caviar green desi au acelasi pret cu cele clasice sunt mai slabe deoarece ruleaza la 5400 de RPM fata de celelalte care ruleaza la 7200 deci sunt mai incete

• Upvote 1
Posted

Eu ma pregatesc sa dau urmatoarea comanda la eMAG:

Procesor AMD Athlon II X4 640 Quad Core

Placa de baza Asus M4N68T-M-V2

Placa video Gigabyte nVidia GeForce GT430, 1024MB, GDDR3

Kit memorie Kingston 4GB (2x2GB) DDR3/1600MHz XMP - HyperX

Sursa Inter-Tech SL-500, 500W

Pret total: 1071 lei

Componentele de mai sus le cumpar pentru un cadou, insa fara carcasa, HDD si DVD-RW pentru ca le iau din sistemul actual. Fiind vorba despre un copil de 10 ani, sistemul va fi exclusiv pentru gaming.

Daca mai punem si un HDD Western Digital Caviar Blue KX, 500GB, 16MB, 7200rpm, SATA 3, DVD-RW Sony, si o Carcasa RAIDMAX Tornado, ajungem la un pret total de 1417 lei. Spun eu ca este o configuratie foarte buna in banii astia.

• Upvote 1

Stiri IT

I'm not scared of dying, i did it before. Do you think you can defeat me? Then, prepare to go to war.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.