Jump to content

Recommended Posts

Posted

ok, s-a facut, trimite-l prin posta romana in judetul mures comuna Vanatori nr 295 pt Vata Costin Silviu si la pret pune 200.

Posted

daca astepti pana luni ok!ca acuma nu pot trimite ca sau posta si poate deacea dar poate cu un curierat daca e ! sa vad vezi ca eu vb despre N73 NOKIA ! nu alceva !

• Upvote 1
Posted

telefonul e original sau e fake ? astept pana luni dar nu am decat un milion si o suta. Ai vreun telefon original pt mine la bani astia ? sau trebe sa ma duc la orange shop in sighisoara ?

• Upvote 2
Posted

prietene e original ! luat in 2007 de la vodafon ! nui niki un fake,alt telefon de banii aia nu am dar pot astepta sa faci rost de banii nui problema ! :))) misto gaby :P:))

• Upvote 1
Posted

pe vista normal ar trebui sal recunoasca ! am cablu usb+incarcator+telefon+1 card micro sd 1GB.nam cu ce iti face poze la el da iti pot lua sa iti pun de pe net ! are carcasa jerpelita care am sa pot sa tio schimb eu sa tio pui tu cum vrei,mie indiferent.til pot lasa cu unele poze de pe el si cu muzica ce o are pe el .

June2520114_28pm.jpg

• Upvote 1
  • 2 years later...
Posted

Paul_XXX Daca mai vinzi telefonul nokia N73 cu 200 lei sa dau pm cu adresa mea ? Dar trimiti in data de 26 luna asta.(prin cargus adresa e mai sus reala)Nu glumesc.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.