Jump to content

Problema Calc Freeze


Recommended Posts

Am achizitionat in luna februarie un sistem format din:Motherboard:ECS MCP81M-M3 Sk. Am3/2DDR3/PCI-E; Amd Athlon II X3 405e(2.3 Ghz/3x512kb);MEM 2Gb DDR3-1333mhz,MEM 1GB-DDR3-1333mhz;hard 500GB 7200 rpm,S-ATA2 64Mb;DVD-RW S-ATA Black 22x;Video card: ATI HD5550 1GB DDR2-128bit PCI-E;Middletower Case 450W black.Dupa 2 luni de utilizare in care nu am intampinat nici o problema,a inceput sa se blocheze .In timp ce ma jok,se blocheaza imaginea ,calculatorul nu mai preia nici o comanda ,iar cand il resetez de la buton,pc-ul porneste si ramane ca si cum ar fi in stand by.(cand nu este blocat ,resetul merge fara probleme). L-am dus la garantie si mi-au spus ca hardu-ul avea o problema "mecanica" si l-au inlocuit si ca aceea era cauza problemei.Apoi peste putin timp a revenit problema,doar ca pe langa blocari frecvente(de data aceasta nu numai in jocuri),a inceput sa se si reseteze singur,iar ecranul devine albastru,pentru cateva sec.Am incercat reinstalarea programului,dar in timpul instalarii sistemului de operare,hopa,aceeasi problema,se blocheaza imaginea ,nu mai primeste comenzi,singura solutie REPORNIREA calculatorului.L-am dus a doua oara la garantie,mi-au spus ca si in testele lor se bloca,si mi-au curatat placa video,"era prafuita" desi calculatorul era relativ nou.Dupa ce l-am luat problema a incetat pentru..hmmm..2 zile,dupa s-a resetat iar ...iar au inceput blocarile...astfel incat atunci cand ma joc ,se blocheaza chiar si de 9 ori intr-o ora,fapt care s-a si intamplat. Dupa ce am inceput sa imi pierd rabdarea ,l-am dus iar la garantie,unde l-au tinut in "teste" timp de 39 de ore,mai precis in 3dbenchmark 2006 si mi-au zis ca nu s-a blocat deloc.De cand l-am achizitonat am avut instalat doar windows 7 (activat),iar cel de la garantie mi-a sugerat sa instalez alta varianta windows,mai precis xp.Am formatat calculatorul,iar cand in timpul instalarii , calculatorul se blocheaza la fel cum am mentionat mai sus.La fel se intampla si in cazul setup-urilor Vista si 7.Care credeti ca ar fi problema?(intreb pentru constiinta mea:)),oricum e in garantie si o sa il duc pana o sa se rezolve,chiar daca ei se vor satura sa ma vada:)) )

Link to comment
Share on other sites

:)) misto,ar trebui sa til inlocuiasca! cu unul nou! vezi ca ceva nu se pupa cum trebui si e posibil defect din fabrica.ei sigur au vazut macar 1 data dar se pare canu lea reusit,asa ca mergi la ei lasale pc ul si zile ca te intorci dupa 1 saptamana pana il face ca nou :))
Link to comment
Share on other sites

Ar trebui sa ti-l schimbe cu totul . Gandeste-te ca o sa-ti fie tot in service si trece garantia si dupaia bye bye service free si banii se vor pierde. Da asa-i in Romania sa nu cumva sa faca ei un lucru bun, ca merge si cu carpituri~ asa-i la noi. Bafta!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.