Jump to content

Recommended Posts

Posted

In timp ce navigam pe forum am vazut acest articol si am zis sa propun crearea unui thread cu numele Bun Venit (sau ceva asemanator) unde userii noi, evident cei care doresc, sa se poata prezenta. In ce consta prezentarea fiecaruia? Pai, nume preunme eventual nickname daca detine unul, abilitati it, cum a ajuns pe PCtroubleshooting, si ce ganduri are vis a vis de acest forum pe viitor. Astept parerea unui administrator la sugestia mea. Multumesc!

Daca o persoana nu este in stare sa invinga, ea nu este demna sa traiasca

Posted

Consider ca este mai bine sa avem o categorie intreaga dedicata, in care sa se regaseasca prezentarile fiecarui utilizator in parte (metoda folosita in momentul de fata, categoria fiind: Prezentare utilizatori, tot in aceasta categorie aflandu-se si topicul: Cum ati ajuns pe pctroubleshooting.ro ?), fata de un singur thread in care sa se ajunga sa se navigheze prin 100 de pagini.

Poate ar trebui postata o prezentare care sa fie luata ca exemplu de ceilalti utilizatori ce vor dori la randul lor sa se prezinte, care sa contina elementele specificate de tine, lucru la care m-am gandit si eu in trecut, insa deocamdata nu m-am ocupat de ea.

Exista si alte pareri ?

Multumesc si eu pentru sugestie :cheers: !

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Nu, eu imi cer scuze ca nu am sapat mai adanc, nu stiam ca exista acea portiune cu prezentari etc :)

Daca o persoana nu este in stare sa invinga, ea nu este demna sa traiasca

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.