Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am vazut mai demult serialul 10 Things I hate About You facut dupa filmul din '99 cu acelasi nume. El prezena viata a 2 surori la liceu. Au un tata foarte exigent de profesie ginecolog care ajungea sa le arate clipuri cu avorturi iubitilor cu care apareau fetele pt a-i preveni ce se poate intampla in cazul contactului sexual si daca acestia intentioneaza sa aibe vreunul. O serial de comedie foarte tare cu 2 tinere adolescente care din pacate a fost anulat pe motiv de lipsa de rating. As vrea sa vad un serial asemanator care sa fie tot comedie dar sa fie cu adolescenti si pataniile lor. Ceva gen American Pie si alte filme/seriale asemanatoare.

Posted

Sincer, in ultimul timp nu prea am avut timp de filme/seriale, defapt, nici de uitat la televizor, poate doar seara. Din aceasta cauza nu cred ca iti voi putea sugera ceva pe placul tau.

Incearca sa te uiti pe site-ul: http://vplay.ro/serials/, poate gasesti ceva interesant. (pentru a putea viziona episoadele stiu ca iti trebuie cont/nu mai stiu daca te pun sa platesti ceva)

P.S: Uite ca mi-au venit 2 in minte, stiu ca le urmaream in trecut: Familia Bundy si Two Men And a Half (posibil sa le fi vazut si tu, dar, daca nu, le recomand :D). Ar mai fi ceva haios, un serial animat, insa s-ar putea sa nu indeplineasca cerintele tale: South park :)).

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

mie imi place un serial.. Being Human. Nu e cu adolescenti, ci e cu vampiri si varcolaci. (stiu, nici mie numi palce idea de vampiri si varcolaci) dar e cute.. Nu pune accent pe vampiri gen superputeri, ci incercarea de a crea o societate ascunsa, incercarea de a se ascunde. e cute :D

Friends daca nai vazut, e amuzant :D

daca ai nevoie de un loc sa te uiti la seriale, try this:

tv.blinkx.com

linkuri la megavideo and shit..cand iti zice ca nu mai poti sa te uiti, deconecteazate de la net, reconecteazate din nou, si o sati mearga :P (chestiile alea is pe baza de IP..IP nou => u can watch:D )

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Incearca Anuvahood, nu este neaparat cu adolescenti insa e tare.

Poti face ca mine : filelist.ro/filme si scrii 2009/2010/2011 si gasesti ce vrei (daca nu ai cont iti pot da o invitatie, mai am 3 parca). Sau IMDb/genres ;ppp.

fWy1P.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.