Jump to content

Meciul Romania-Argentina Nu Se Mai Joaca. Ce Poti Face Cu Biletele ?

Recommended Posts

Posted

AFA (Asociatia de Fotbal din Argentina) a anuntat, luni seara, pe site-ul oficial, ca a decis suspendarea meciului amical cu Romania :ro:.

Suporterii care suna la Federatie pentru a se interesa cum sa-si recupereze banii pe bilete sunt instiintati ca acest lucru nu este posibil si ca tichetele vor fi valabile pentru primul meci al Romaniei pe National Arena, adica, foarte probabil, partida cu Franta de pe 6 septembrie.

Oficialii FRF spun ca ideea returnarii banilor pe biletele valabile la meciul Romania-Argentina "este o gluma". "Nu este nimic sigur, nu stim sigur ca nu se va mai disputa meciul. Nu putem spune nimic pana nu primim o instiintare oficiala de la Federatia argentiniana", a declarat un oficial pentru gsp.ro.

romaniaargentina.png

Presedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, intr-o conferinta de presa desfasurata la aceasta ora: "Acest meci are clauze foarte clare, legate de prezenta celei mai bune echipe a Argentinei, in special Messi, Tevez, Higuain si Mascherano. Deja au fost platite, de Romania catre Argentina, doua dintre cele trei rate ale contractului in valoare de 935.000 de euro. Nu stiu daca trebuie tinut cont de micul comunicat de pe site-ul Argentinei. Cred ca este inca de neluat in seama. Daca meciul nu se va juca, ma voi adresa FIFA pentru daune substantiale"

"Daca nu se va juca meciul cu Argentina, Portugalia este o solutie. I-am trimis o scrisoare presedintelui Federatiei portugheze, in care l-am rugat sa accepte sa joace cu noi, in loc de Luxemburg. FRF va plati charterul pentru Portugalia si daune Luxemburgului", a declarat Sandu.

Lionel-Messi3.jpg

via news20

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.