Jump to content

Google Isi Schimba Politica De Tratare A Profilurilor Pentru Google Plus


alex008

Recommended Posts

În urma suspendărilor și blocării multor conturi de Google Plus pe motiv de încălcare a condițiilor de completare a profilului, mulți utilizatori ai platformei sociale Google Plus au trimis nenumărate feedback-uri și plângeri privind restabilirea conturilor lor. Aeastă situație a condus la multe bătăi de cap pentru echipa Google care coordonează platforma socială, dar și mai frustrant este faptul că utilizatorii nu se simt deloc confortabili cu procedurile prea radicale de până acum. De aceea, Google schimbă tratamentul acordat profilurilor care nu corespund politicii rețelei sociale.

Bradley Horowitz, vicepreședintele Google Plus, a recunoscut că până acum utilizatorii au fost dezamăgiți de modul în care au fost gestionate conturile necorespunzătoare și a anunțat că vor fi schimbate procedurile de tratare cu utilizatorii care au profilul completat într-un mod ce încalcă politica Google Plus.

Schimbările se referă în special la notificările și comunicarea cu utilizatorii cu profil completat incorect. În mod concret, procedurile noi sunt acestea:

Google va începe printr-un avertisment trimis utilizatorului, acesta având posibilitatea de a-și corecta numele său înainte de a-i fi suspendat contul Google Plus. În cazul în care profilul încalcă alți termeni, cum ar fi abuz de spam, contul este suspendat imediat

Cu ocazia primei notificări, utilziatorul primește și instrucțiuni clare privind schimbările pe care trebuie să le facă pentru a se încadra în condițiile Google Plus

De asemenea, Google încurajează folosirea câmpului Alte nume pentru a ne personaliza profilul, nu de a folosi pseudonime în lcoul numelui real.

Chiar și așa, există un grup de personalități care insistă asupra faptului că interzicerea pseudonimelor în câmpurile de nume și prenume este un lucru greșit, iar Google trebuie să permită acestui gen de utilizatori să își protejeze identitatea prin pseudonimul cu care sunt de altfel cunoscuți și recunoscuți. Aceștia nu sunt mulțumiți de folosirea pseudonimului lor în câmpul Alte nume.

Bradley Horowitz a declarat că, atunci când contul Google Plus al unui utilizator este suspendat pe motiv de completare incorectă a profilului, celelalte servicii precum Gmail, Bloger sau Google Docs nu sunt suspendate. Dar, dacă sunt încălcate alte condiții mai grave, atunci are loc suspendarea tuturor produselor Google pentru acel cont de utilizator.

Aceste noi schimbări pe care le ia Google Plus de acum înainte vor mai reduce din nemulțumirile utilizatorilor care poate că nu știu cum să-și completeze profilul, și în special numele. Însă rămân acele probleme legate de folosirea pseudonimelor. Cum va reuși să rezolve Google această problema? Cel mai probabil prin varianta pentru businesss a acestei rețele sociale.

sursa: www.dexblog.ro

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.