Jump to content

Recommended Posts

Posted

Gaby, mi-am amintit recent de un topic mai vechi creat de tine, era cu un sistem de operare in browser sau ceva pe acolo.Am sapat dupa el insa nu il mai gasesc, nu stiu cum se numea. Iti mai amintesti ceva? Ma poti ajuta?

Ca romanu' nu-i nici unu,unde-s multi, putea fi unul.

4397.jpg

Posted

Un sistem de operare in browser? adica in browser se rula un alt sistem de operare? (asta e linux)

Sau un sistem de operare care era alcatuit practic doar dintrun browser? asta ar fi destul de multe sisteme de operare.

asta e?

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Un sistem de operare in browser? adica in browser se rula un alt sistem de operare? (asta e linux)

Sau un sistem de operare care era alcatuit practic doar dintrun browser? asta ar fi destul de multe sisteme de operare.

asta e?

Nu, nu e asta. Nu mai stiu exact cum era. Era ceva de genul iti creai cont pe site-ul respectiv si ei iti puneau la dispozitie toate "uneltele" dintr-un sistem de operare (editor de texte,jocuri, puteai stoca chiar si documente etc), printr-o interfata grafica identica cu cea a unui sistem de operare. Nu mai stiu exact, parca se aseamana ca si tema cu Linux ( dar nu era Linux).Stiu sigur ca avea ca si default o tema rosie.

gaby

Posted Today, 11:49 AM

Desi parca imi aduc aminte de topicul respectiv, nici eu nu am gasit nimic in afara de: Qubes - Sistem De Operare Open Source Conceput Pentru A Fi Sigur si Reactos - Alternativa Open Source Pentru Windows Xp Cu Interfata Identica, la care nu cred ca te referi

Nu sunt astea Gaby :( din cate imi amintesc topicul era de prin 2009

Ca romanu' nu-i nici unu,unde-s multi, putea fi unul.

4397.jpg

Posted

as dori sa mentionez ca nu exista o tema linux.. linuxu ofera chestii in materie de design superioare windowsului in multe privinte si muuult mai multa diversitate.

Tema este chiar windows style :)

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.