Jump to content

Upgrade Ram,problema Help Pls!

rms

Recommended Posts

Salut,

Am cumparat acum cateva zile niste rami pentru un prieten mai exact 2GB DDR2,niste Sycron,el mai avea deja 2 dar de la Kingmax dar frecventele sunt la fel.Toate bune pana acum,am instalat un windows 7 pe 64 biti sa ii recunoeasca toti 4gb dar problema ii urmatoare windowsul recunoaste ca are 4GB de rami,dar langa scrie "Usable 3GB" ceva de genu deci nu ii foloseste pe toti.Am facut niste setari in bios si pana la urma ii sunt recunoscuti toti 4GB adica ii foloseste la capacitate maxima DAR sunetu e facut praf mai exact nu mai functioneaza si se aud niste sunete ciudate,ceva distorsionat nu pot sa imi dau seama ce e,dupa ce schimb setarea facuta in bios sunetul revine la normal dar la fel primesc "Usable only 3GB"...

Aveti idee ce ar putea fi si cum se poate rezolva?

Placa de baza este http://www.asrock.com/mb/overview.asp?model=alivexfire-esata2

Multumesc.

Placa este noua sau are 2 ani vechime? nu de alta Sfatuiesc sa nu va mai luati ASROCK doar pentru ca este ieftin ! din cauza ca zici ca sunt facute in porbagaj la bunika cand fuma marijuana mai punea un cip si 2 fie !asta inseamna ieftin si slab cu ERRORI!

incearca,dar daca ai un ram de 512 sa pui pe placa săi faci upgrade bios ,să vezi dacă til ia si daca til face usor spaga voastra! ma refer ca să nu iiti arda din cauza la update de bios ramii.eu am avut neplacerea acesta pe o placa de baza MSI sa imi ardă slotul si nu ramii in schimb un DDRam o luase razna pe noua placa de baza nu o vedea.ceace a trebuit să-l schimb DDRamul.

recomand xp pe 64 bit sau win 7 pe 64 bit sau linux pe 64 bit

nu recomand upgrade de bios decat daca asrock recomanda asta, adica pe forumurile lor sa iti spuna unu de acolo ca nu strici tot si se rezolva problema ta

chiar daca se rezolva ar fi bun un bios de back-up si poate un back-up la informatiile tale cele mai importante

daca merge acum upgrade la bios in timp poti avea probleme, am avut si eu peste cativa ani si am revenit la bios-ul vechi (a mers doar cu cd-ul original de la asus, altfel nu se mai aprindea nimic)

daca ai placa video cu memorie shared sau semi shared, recomand sa lasi acel 1 gb la placa video si sa nu schimbi nimic