Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am mai vazut un film super bun care vil recomand.

MV5BMTQ0ODIyMzE1N15BMl5BanBnXkFtZTcwODEwODczMw@@._V1._SY317_CR0,0,214,317_.jpg

The Girl Next Door (2004)

Imdb Info

Imdb Ratings: 6.9/10

A teenager's dreams come true when a former p0rn star moves in next door and they fall in love.

Posted

Aseara am vazut cam jumatate din filmul Zombieland (IMDB) pe HBO (planuiesc sa-l vad pe tot :D.), care desi cand a inceput am crezut ca o sa fie prostioara, pe masura ce m-am uitat, a inceput sa-mi placa :)), este un fel de "comedie-actiune-romantica".

zombielandp.jpg

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 3 weeks later...
Posted

flyboys.jpg

IMDB Info

Two boys from a small town find their courage tested when they accidentally stow away aboard an airplane owned by the mob.

Un film fainut pe care l-am vazut dimineata asta la tv. La inceput am crezut ca prezinta pe un baiat care e bataia de joc a taranilor prost crescuti (adica cum sunt eu), dar situatia devine interesanta dupa ce cei 2 noi prieteni urca intr-un avion, se ascund dupa care avionul decoleaza si de acolo filmul prinde contur si devine tot mai interesant.

Posted

Azi dimineaţă am vizionat Above the Rim şi îl recomand !

Above the Rim(1994)

above-the-rim-252697l-175x0-w-07e7bbe9.jpg

Above the Rim spune povestea tinerilor Kyle-Lee Watson, Birdie şi Thomas 'Shep' Sheppard, toţi trei legaţi prin iţe foarte încurcate ce le fac vieţile complicate şi dramatice.

Kyle este un promiţător baschetbalist din echipa liceului la care studiază, Birdie este un temut şi puternic lord al drogurilor, iar Thomas o fostă glorie a aceleiaşi echipe de baschet în care Kyle activează, acum angajat al unei mici firme de pază.

PS: Şi eu m-am uitat la The FlyBoys dimineaţă .

Posted

Meh, am facut curat pe hdd si am zis sa i-au un screen inainte de asta. M-am gandit cam tarziu, am sters mare parte din filme insa am prins cateva.

Untitled-2.jpg

Untitled-3.jpg

fWy1P.gif

Posted

Meh, am facut curat pe hdd si am zis sa i-au un screen inainte de asta. M-am gandit cam tarziu, am sters mare parte din filme insa am prins cateva.

Ia uite cine pirateaza la greu :)) Zi si mie niste comedii foarte foarte bune

Posted

Ia uite cine pirateaza la greu :)) Zi si mie niste comedii foarte foarte bune

Eh, blame Filelist. Revin maine cu cateva titluri, acum merg sa fac un dus si ma bag la TV.

=3

fWy1P.gif

Posted

MV5BMTcwMDI4NjEyOF5BMl5BanBnXkFtZTcwNzg5MzEwNQ@@._V1._SY317_.jpg

Mr. Popper's Penguins (2011)

The life of a businessman begins to change after he inherits six penguins, and as he transforms his apartment into a winter wonderland, his professional side starts to unravel.

Lus astept niste sugestii pentru comedii bune

Posted

flyboys.jpg

IMDB Info

Two boys from a small town find their courage tested when they accidentally stow away aboard an airplane owned by the mob.

Un film fainut pe care l-am vazut dimineata asta la tv. La inceput am crezut ca prezinta pe un baiat care e bataia de joc a taranilor prost crescuti (adica cum sunt eu), dar situatia devine interesanta dupa ce cei 2 noi prieteni urca intr-un avion, se ascund dupa care avionul decoleaza si de acolo filmul prinde contur si devine tot mai interesant.

Lam vazut la tv duminika pe Antena1.super filmul.desi pare banal ,are o actiune super legata si cu totul speciala si regia si actori.merita vazut.

Posted

MV5BMTYzOTc2NzU3N15BMl5BanBnXkFtZTcwNjY3MDE3NQ@@._V1._SY317_.jpg

Captain America: The First Avenger(2011)

After being deemed unfit for military service, Steve Rogers volunteers for a top secret research project that turns him into Captain America, a superhero dedicated to defending America's ideals.

Un film interesant care va fi urmat de The Avengers (2012) care ii va cuprinde si pe Irn Man si Thor

Posted

the-longest-yard-298816l-175x0-w-1d048142.jpg

The Longest Yard(2005)

Adam Sandler si Chris Rock joaca in „Echipa Sfarma-Tot”, produsa de casa Happy Madison si MTV Films si prezentata de de Columbia Pictures si Paramount Pictures, o poveste hazlie a unui fost mijlocas care incearca sa se descurce in cea mai dificila situatie posibila.

Atunci cand fostul jucator NFL (Liga Nationala de Fotbal American), Paul Crewe (Adam Sandler) este trimis la inchisoare, directorul il obliga sa transforme un grup pestrit de detinuti intr-o echipa de fotbal. Desi nu sunt cei mai potriviti coechipieri, detinutii se unesc atunci cand afla impotriva cui vor juca: a gardienilor! Cu ajutorul colegului Nate Scarborough (Burt Reynolds) si a ingrijitorului (Chris Rock), Crewe le promite detinutilor o sansa de a se razbuna intr-o confruntare cu oase rupte unde totul este permis.

Filmul beneficiaza de prezenta unor sportivi de performanta si de faima mondiala, intre care triplul castigator de Super Bowl - Michael Irvin (Dallas Cowboys), cvadruplul castigator de Super Bowl – Bill Romanowski (Oakland Raiders, Denver Broncos, Philadelphia Eagles si San Francisco 49ers) si alti jucatori din NFL, inclusiv Brian Bosworth (Seattle Seahawks) si Terry Crews (San Diego Chargers, Washington Redskins si St. Louis Rams).

Campionii mondiali la wrestling: Bill Goldberg, Steve Austin (care a luptat sub numele „Stone Cold Steve Austin”) si Kevin Nash, si campionul la kick-boxing K-1, Bob Sapp, fac parte,de asemenea, din redutabila „echipa sfarma-tot”, autotintulata, ca in primul film, The Mean Machine .

Posted

55858484.jpg

Am vazut serialul Pacific si pot spune ca este o capodopera. Prezinta razboiul dus de americani impotriva japonezilor in al 2-lea razboi mondial. Stiam cam cum e razboiul dar nu mi l-am putut imagina asa de crud. Vi-l recomand cu caldura!

Notele mele:

Imagine 10/10

Sunet 10/10

Poveste 10/10

Joc actoricesc 10/10

Total un serial de nota 10

Posted

Am vizionat si eu The Pacific este un serial foarte bun! Acum două ore m-am uitat la un film foarte bun şi pe care îl recomand :

Felon (2008)

felonbd2d.jpg

Wade Porter (Stephen Dorff) e un sot iubitor, cu un viitor promitator, insa lucrurile iau o turnura diferita in viata lui, in momentul in care il ucide accidental pe un hot care voia sa ii fure din casa. Fiind condamnat pentru crima, Wade este inchis intr-o institutie de maxima securitate pentru 3 ani. Aflat in inchisoare, el descopera ca regulile din societate nu se mai aplica si in inchisoare. Avandu-l ca partener de celula pe un criminal notoriu si fiind supus unor tratamente inumane de catre un gardian al inchisorii, Wade realizeaza ca singura sa sansa de supravietuire este sa devina cel mai puternic dintre detinuti. Ceea ce nu te ucide, te face mai puternic, iar in inchisoare doar cei puternici supravietuiesc.

• 3 weeks later...
Posted

10,000 BC

10000-bc-140465l-175x0-w-1392853a.jpg

Tânărul vânător de mamuţi D'Leh (Steven Strait) şi iubita sa Evolet (Camilla Belle) trăiesc liniştiţi într-o vale preistorică pierdută în munţi. Într-o zi, un grup de războinici misterioşi le atacă tribul şi o răpesc pe Evolet. D'Leh îşi strânge un mic grup de vânători şi pleacă în urmărirea războinicilor, pentru a-şi salva iubita. În drumul lor, străbat ţinuturi necunoscute şi descoperă civilizaţii umane a caror existenţă o ignoraseră până atunci. La fiecare popas li se mai alătură câte un trib care, ca şi al lor, fusese atacat de vânătorii de sclavi. Astfel, micul grup al lui D'Leh se transformă treptat într-o adevarată armată.

RECOMAND!

• Upvote 1
  • 1 month later...
Posted

Tocmai ce am urmarit azi trei filme (dupa ce am fost la cinema pentru Sherlock Holmes si am vazut unul dintre titluri, Fata cu dragonul tatuat, ce mi-a atras atentia) care m-au lasat cu o impresie deosebita, m-am gandit sa le impart cu voi. Aceasta serie este facuta de suedezi (2009), filmul din 2011 este facut de americani si am auzit ca e mult mai prost.

Este vorba de Millennium series sau Stieg Larsson trilogy.

Trei carti/filme intitulate:

"The Girl With The Dragon Tattoo"

A journalist is aided in his search for a woman who has been missing -- or dead -- for forty years by a young female hacker.

"The Girl Who Played With Fire"

As computer hacker Lisbeth and journalist Mikael investigate a sex-trafficking ring, Lisbeth is accused of three murders, causing her to go on the run while Mikael works to clear her name.

"The Girl Who Kicked the Hornets' Nest"

Lisbeth is recovering in a hospital and awaiting trial for three murders when she is released. Mikael must prove her innocence, but Lisbeth must be willing to share the details of her sordid experiences with the court.

Nu imi place sa dau detalii despre film, ce rost mai are sa te uiti dupa?:D Va recomand seria cu caldura si, poate chiar si cartile. Eu cel putin, am de gand sa le cumpar.

Urmeaza sa ma uit la Trust, pare a fi un film bun.

• Upvote 1

fWy1P.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.