Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hei. Am observat de cateva zile pe forum, in rubrica de jos cu aniversarile ca o gramada de useri aiurea au aparut. Nu ma refer la membrii vechi sau chair si noi ai forumului ci la ceva de genul: BenWeesquelek (24), waicaTauffida (23), Gortneuro (26), KatlyRalryrib (23), Plewpoesolo . E spam sau o eroare ceva? Oameni nu sunt cu siguranta, mereu au aproape aceleasi date pe profil si sunt inscrisi cel mult cu o zi in urma.

Ca romanu' nu-i nici unu,unde-s multi, putea fi unul.

4397.jpg

Posted

Da asa se pare. Poate fi vreo bresa in sistem din cauza schimbarii de host? Astfel botii sa-si faca cont? Daca da remediati-o ca se va umple forumul de boti.

Posted

Reparat bug-ul din sistemul reCaptcha (nu ma pot ocupa eu de asta, ci creatorii lui), sau, "impanzirea" forumului cu sisteme de protectie (de asta ma pot ocupa eu :))) care ar impiedica botii sa se mai poata inregistra, dar, cu siguranta va impiedica si anumiti utilizatori mai neexperimentati sa se inregistreze...

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

oare userii pot face ceva impotriva botilor :...: ?

Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.