Jump to content

Reteaua De Socializare Google Plus S-Ar Putea Sa Fie Publica La Sfarsitul Lunii August, Conturile Private Vor Fi Sterse!


alex008

Recommended Posts

Pe internet circula din ce in ce mai multe zvonuri ca reteaua de socializare Google+ s-ar putea sa fie disponibila marelui public la sfarsitul lunii August. Asa cum bine stim deja, acesta ofera acces in reteaua sa momentan doar pe baza unei invitatii din partea unui cunoscut care are deja un cont Google+. Deasemenea se mai aude ca Google+ va sterge toate conturile private Google+ inainte ca acestal sa devina public. Aceasta hotarare o consider perfect normala pentru ca nu vad ce ar cauta cineva intr-o retea de socializare cu un profil privat, e ca si cum ai sta pe plaja vara la soare in haine de iarna…

th_Google-Plus.png_assets_media_images_blog_google-logo-plus.png.ff0410cb72d076e22a2cbd7724e8a0db.png

In concluzie, daca nu sunteti prea sociabili, nu aveti profilul public si posturile publice, nu aveti foarte multe date completate in profilul vostru, daca nu socializati virtual prea mult pe Google+, daca nu aveti uploadate ceva poze cu voi, este foarte probabil ca contul dumneavoastra sa fie sters!

Deasemenea, alte lucruri foarte evidente care se vor intampla vor fi ca toate serviciile Google+, in timp vor avea integrare si vor putea fi folosite din Google+.

Unele din servicii au inceput deja sa capete functii sociale si o noua interfata incercandu-se in timp si pe neobservate sa se faca trecerea acestora catre social media, social network sau cum vreti sa ii spuneti.

Google nu mai este demult timp doar un motor de cautare si in curand tot ce va face si va oferi Google se va numit intr-un cuvant Google+. Picasa Web Album si Blogger se vor numi Google Photo si respectiv Google Blog.

Care sunt parerile voastre prieteni? Cum credeti ca se va descurca sau cum credeti ca se descurca Google pana acum in noul sau drum spre socializare? Va mai fi sau va mai insemna Google la fel pentru voi odata cu trecerea acestuia spre o mega retea de socializare? Veti mai folosi la fel de mult produsele acestuia? Ce functii sau ce ati dori sa fie integrat in serviciul de socializare Google+ ? Stim ca sunt multe intrebari dar ne-ar face mare placere sa auzim de la voi raspunsurile acestora si nu se stie, Google s-ar putea sa ne auda dorintele si poate va tine cont de ele in viitor!

sursa: blog.videotutorial.ro

Link to comment
Share on other sites

nu inteleg dc te afecteaza pe tine ca e plin de copii prosti:-??

in fine.. Daca google+ va sterge conturile actuale va suferi, nu vad dc ar face asta..

Nu ma afecteaza chiar deloc, insa e obositor sa vezi nolifers peste tot :c.

fWy1P.gif

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.