Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am fost rugat de cineva sa-i fac un logo sau banner pentru un viitor site, pe care sa scrie carnetul profesorului. Problema este ca nu prea am nici o idee :( Dati-mi va rog si mie idei, deoarece nu vreau sa dezamagesc acea persoana, ii sunt foarte indatorat ca sa zic asa.

Posted

Nu-i rau, totusi unghiile celui/celei din imagine sunt cam mari si urate :-s:)).

Pe mine m-ar atrage mai mult un profesor in loc de acea mana:

img_brand_prof_logo.png

asa este dar acel profesor e luat :)) nu de alta, nu ma intelege gresit dar nu vreau probleme cu copyrightul

• 2 weeks later...
Posted

Pana la urma am hotarat cu persoana la care i-am facut logo-ul ca acela este destul de ok si i-am facut si un layout :D Ce parere aveti?

In dreapta sus la banner ma gandesc sa-i propun sa puna ori o poza cu elevi stand in banci, ori de ce nu un slideshow cu poze cu elevi/profesori/ activitati scoalare etc.

Daca respectiva va vrea, ii introduc si o casuta de search cel mai probabil sub meniu, care oricum nu cred ca va fi asa mare (la meniu ma refer).

layoutcarnetulprofuluiw.th.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.