Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, am si eu o problema cu (vezi link) ramii. Detin ca placa de baza ( vezi link ), in el am avut doar o placuta de 2 gb rami (ddr2 2gb pc2-6400 DIMM). Azi am mai cumparat unu, tot de 2 gb (2gb pc2-6400 cl6 240-pin DIMM) asemenea cel pe care il am, am reinstalat windows 6 pe x64, de recunoscut, imi recunoaste, dar imi merge super greu.Se incarca windows-ul enorm de greu, totul merge greu.. De la ce poate sa fie ? Am auzit ca trebuie sa umblu prin bios, la latency, dar nu am nici o idee .. cum...?! am atasat 2 poze din bios .. si inca ceva.. rami sunt de aceasi capacitate, aceasi frecventa, doar ca unu e de CL 5(cel vechi) si cel nou e CL 6.

post-19669-0-78867200-1313836673_thumb.j

post-19669-0-84078800-1313836678_thumb.j

Posted

greu? adica putin mai greu sau mult mai greu? se poate sa fi trecut pe 667 mhz de la 800 sau chestii d genu (din cauza diferentei de CL).

app, cel nou e mai lent decat cel vechi (cl mai mic = mai bine),

vezi daca poti umbla din bios sa fortezi o frecventa ceva la memorii(nu forta inainte sa intrebi)

love is a verb
Love is a doing word

Posted

greu? adica putin mai greu sau mult mai greu? se poate sa fi trecut pe 667 mhz de la 800 sau chestii d genu (din cauza diferentei de CL).

app, cel nou e mai lent decat cel vechi (cl mai mic = mai bine),

vezi daca poti umbla din bios sa fortezi o frecventa ceva la memorii(nu forta inainte sa intrebi)

greu de tot, m-am uitat in bios si nu e trecut pe 667, arata 800, cel nou e CL6 si cel vechi CL5 daca nu ma insel ..

in bios pot umbla dar nu stiu ce setari sa fac..am facut cateva, am pus la latency maxima-nimic, nimin-nimic si nici o sansa ..

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.