adytzul89 Posted August 20, 2011 Report Posted August 20, 2011 Salut, am si eu o problema cu (vezi link) ramii. Detin ca placa de baza ( vezi link ), in el am avut doar o placuta de 2 gb rami (ddr2 2gb pc2-6400 DIMM). Azi am mai cumparat unu, tot de 2 gb (2gb pc2-6400 cl6 240-pin DIMM) asemenea cel pe care il am, am reinstalat windows 6 pe x64, de recunoscut, imi recunoaste, dar imi merge super greu.Se incarca windows-ul enorm de greu, totul merge greu.. De la ce poate sa fie ? Am auzit ca trebuie sa umblu prin bios, la latency, dar nu am nici o idee .. cum...?! am atasat 2 poze din bios .. si inca ceva.. rami sunt de aceasi capacitate, aceasi frecventa, doar ca unu e de CL 5(cel vechi) si cel nou e CL 6.
+GodsOtherHand Posted August 20, 2011 Report Posted August 20, 2011 greu? adica putin mai greu sau mult mai greu? se poate sa fi trecut pe 667 mhz de la 800 sau chestii d genu (din cauza diferentei de CL). app, cel nou e mai lent decat cel vechi (cl mai mic = mai bine), vezi daca poti umbla din bios sa fortezi o frecventa ceva la memorii(nu forta inainte sa intrebi) love is a verb Love is a doing word
adytzul89 Posted August 20, 2011 Author Report Posted August 20, 2011 greu? adica putin mai greu sau mult mai greu? se poate sa fi trecut pe 667 mhz de la 800 sau chestii d genu (din cauza diferentei de CL). app, cel nou e mai lent decat cel vechi (cl mai mic = mai bine), vezi daca poti umbla din bios sa fortezi o frecventa ceva la memorii(nu forta inainte sa intrebi) greu de tot, m-am uitat in bios si nu e trecut pe 667, arata 800, cel nou e CL6 si cel vechi CL5 daca nu ma insel .. in bios pot umbla dar nu stiu ce setari sa fac..am facut cateva, am pus la latency maxima-nimic, nimin-nimic si nici o sansa ..
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now