Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cat wati imi consuma Pc?Vreau sa fac o modificare..

procesor DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5000+

placa video ACTUALA Radeon x1650 512 MB.Vreau sa pun Asus 8800gt 1gb 256 biti

2 Gb ram Samsung DDR2-533 (266 MHz)

hard WDC WD800JD-55MUA1 (74 GB)

placa de baza FUJITSU SIEMENS D2470-A1

As vrea sa stiu cati Watti consuma acuma si cat ar consuma dupa ce as pune o noua placa video.

Multumesc anticipat

Posted

Pentru inceput ar fi bine sa stii ca mai nicio componenta nu monitorizeaza consumul de electricitate exact in timp real, iar calculatorul tau poate avea consumuri diferite in functie de ce faci (daca pc-ul este in idle consumul va fi mai mic decat daca acesta va fi solicitat mai mult, sau la maxim).

Totusi, pentru a-ti face o idee despre cat consuma sau cat ar putea consuma calculatorul tau (pe baza componentelor din calculator), viziteaza site-ul: http://www.extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp sau http://www.raptoxx.com/calculator.php

O alta solutie ari fi folosirea programelului Joulemeter: :link:

Ultima solutie care imi vine acum in cap este achizitionarea unui UPS capabil de monitorizare software care iti va spune consumul direct din priza, in timp real, al unitatii.

P.S: Nu cred ca ar trebui sa iti faci griji in privinta consumului (diferentele nu vor fi foarte mari).

Numai bine :pct2: !

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

E un program Joulemeter care masoara cam cat consuma fiecare componenta in parte, dar Microsoft nu mai ofera suport pt xp si versiune care sa mearga pentru xp pe net n-am gasit ca-mi da o eroare, dar incearca poate ai noroc.

O alta varianta ar fi calculatorul asta online :link: dai la tools si gasesti acolo cateva calculatoare interesante

Gaby a recomandat acelesi lucruri. Scuze, nu am fost prea atent.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.