Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ar trebui sa si scrii ceva pe el inainte sa te lauzi. Nu vad mai mult de zece mesaje si 3 categorii/forumuri.

+ ca am vazut ca iti dai singur reputatie, adica ar cam trebui sa iei un warn

• Upvote 2
Posted

Nu vreau sa fiu rau sau sa te descurajez, insa forumul respectiv pe langa faptul ca nu are tenta profesionala, nici nu are nimic deosebit, iar munca ta nu prea se vede (instalarea forumului se face automat, ai selectat o tema, i-ai dat un nume, si ai adaugat niste categorii). Daca vrei doar sa testezi si sa inveti cate ceva e ok, insa daca vrei sa faci performanta trebuie sa fi constient ca trebuie sa dai mai mult.

Succes !

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

nu m-am hotarat inca asupra designului si am zis ca chstile astea le fac dupa :)) Te invit sa faci postari sau cont daca vrei. Pe majoritatea categoriilor am lasat postare fara inregistrare sa nu mai trebuiasca sa se faca cont pentru orice fleac

• Upvote 1
Posted
:down: cel care a facut siteul ar trebui sa :suicide:
  • Upvote 1

Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.

Posted

fratilor am spus ca ie inca in lucrare ieu vreau douar sal pun pe net pe google ca asa daca lucrez ca prostu lucrez degeaba daca nu apare pe google sa intre lumea

deci va rog cine stiti sa inregistrati forumul pe net pe motorul de cautare google imi puteti da un sfat please

• Downvote 1
Posted

Nu vreau sa fiu rau sau sa te descurajez, insa forumul respectiv pe langa faptul ca nu are tenta profesionala, nici nu are nimic deosebit, iar munca ta nu prea se vede (instalarea forumului se face automat, ai selectat o tema, i-ai dat un nume, si ai adaugat niste categorii). Daca vrei doar sa testezi si sa inveti cate ceva e ok, insa daca vrei sa faci performanta trebuie sa fi constient ca trebuie sa dai mai mult.

Succes !

mersi boss

am si ieu o intrebare ai idei cum pot sa inscriu saitul meu pe motorul de cautare google ca lam inscris insa nu reusesc sa dau de iel imi spune ca afast inregistrat cu succes dar nu-l gasesc sti?

• Downvote 1
Posted

Vezi: Nu stiu cat de mult tine Google cont de addurl, avand in vedere ca poti scrie ce vrei tu in casuta respectiva, iar dupa submit iti va spune ca operatiunea a vut loc cu succes, insa, poti incerca.

In momentul de fata ai indexata in Google o singura pagina a site-ului, si anume pagina calendar: http://www.google.ro/#hl=ro&q=site:filestar.alianceforum.com&oq=site:filestar.alianceforum.com&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=e&gs_upl=7860l7860l4l8735l1l1l0l0l0l0l203l203l2-1l1l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=9a6250cc552518f3&biw=1273&bih=1020

In alta ordine de idei pentru ca Google sau alte motorare de cautare sa iti indexeze forumul va trebui in primul rand sa adaugi continut pe el, si sa te ocupi de link building (link-urile spre tine vor trimite roboteii motoarelor de cautare pe forumul tau):

In rest, nu inteleg ce cauta textul: "Hackeri.ro" in header, pozele cu bine ai venit, filmeon.ro si jocuri.com mai mult strica decat ajuta, adresa site-ului este cam lunga, site-ul se afla pe un subdomeniu gratuit; toate aceste lucruri fiind in defavoarea ta.

Cum pot sustine forumul?
--------------------

Posted

ei bine lume ma simt si ieu dator ca mati ajutat dar am ramas tot nelamurit la faza cu postarea pe google nul gasesc cum il inregistrez deloc

oricum care vreti sa salvati date din pc pe net

o putetzi face 50GB free upload ie bine zic ieu nu

http://www.adrive.com/

facetiva cont si numai decat primiti 50 Gb free de trutorial nu creca ie cazul va descurcatii

voi va va aparea o gama ca la pc cu cat spatiu aveti ocupat etc

ca un fel de hard disc virtual

Posted

dar am ramas tot nelamurit la faza cu postarea pe google nul gasesc cum il inregistrez deloc

Mai sus, ti-am pus niste link-uri pe care daca le accesezi, cred ca te vei lamuri. Daca nu, mergi aici: http://www.google.ro/addurl, scrii adresa site-ului si ii dai "Adaugati".

Cum pot sustine forumul?
--------------------

Posted

Forumul tau e facut pe platforma forumgratuit.ro? Vezi ca au o sectiune catalog unde poti introduce forumul. Vezi ca ai undeva in setarile forumui o sectiune unde poti pune keyword-uri (cuvinte dupa care userul cauta pe google si poate gasi site-ul tau, descrierea forumui (care este vizibila la cautare) si integreare in motoare de cautare google si yahoo daca nu gresesc.

Ce n-ai inteles? idea e urmatoarea cu cat ai mai multe linkuri pe net cu site-ul tau (prima pagina) cu atat site-ul este pozitionat mai bine in cautarile motoarelor de cautare. Linkurile le introduci in asa numitele directoare web. Si nu va merge sa pui linkul paginii tale home de foarte multe ori pe site-ul tau, trebuie sa il adaugi e alte pagini straine. Cam asta este treaba si nu te astepta sa fi pe locul 1 imediat. Uneori dureaza luni sau chiar 1-2 ani sau mai mult, sau niciodata pentru a ajunge forumul tau pe prima pagina a google/yahoo/bing. A, si sigur ai observat probabil ca ai ca si vizitatori google, yahoo sau bing[bot].. sau alti robotei de genu. Asta este foarte bine deoarece ei examineaza continutul site-ului tau si il indexeaza si astfel iti poate creste pozitia in motorul de cautare. Apropo fa-ti reclama, cheama prietenii si roaga-i sa faca reclama mai departe deoarece cu cat mai multi vizitatori si activitate site-ul tau are sansa urcarii in motorul de cautare. Apropo, motoarele de cautare cauta sa ofere userilor continut original, pe cat se poate, sa nu fie copiat sau daca este copiat sa fie bolduit,italic, sa se mentioneze sursa.

Sper sa fie mai clar acuma.

Posted

Repet ce am scris aici:

Rata/viteza de indexare a unui forum/site este data printre alti factori si de numarul de articole adaugate zilnic, mai exact, de frecventa actualizarii continutului site-ului/forumului. Cum adica ? Pai, cu cat vei adauga mai multe articole (de preferat unice) pe forum, cu atat acesta va fi vizitat si indexat mai des si repede de crawler-ul Google si nu numai.

Pentru a vedea numarul de pagini indexate de catre Google, foloseste cautarea: site:http://filestar.alianceforum.com sau site:http://filestar.alianceforum.com/forum (click)

O alta sugestie pentru grabirea indexarii forumului tau ar fi folosirea unui sitemap si introducerea lui in GWT (Google Webmaster Tools).

Tot pentru grabirea indexarii va trebui sa te ocupi de obtinerea de link-uri cat mai relevante spre forumul tau.

Cum pot sustine forumul?
--------------------

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.