Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cum aceasta informatie este inutila pana nu ajunge la cetateni, incepand cu iOS 5, care de curand a ajuns la versiunea Beta 6, orice iPhone va va putea anunta daca un cutremur este iminent. Utilizatorul trebuie doar sa activeze optiunea de la notificari, sa ia in calcul ca acest serviciu sta in permanenta conectat la retea pentru a prelua respectivele informatii.

apple_will_introduce_iphone_5_and_ios_5_on_june_6_2011_51293200.jpg

4Qn7oKL.gif cjZhNAh.gifsykL3n4.gif

Posted

Vad ca te-ai pus pe treaba :))

Pai degeaba un sistem de avertizare pe telefon, zic eu. De ce? Un curemur nu poate fi prevestit decat cu cateva secunde inainte de a se produce, cred ca maxim 30 de secunde. Gandeste-te ca dureaza cateva secunde si pana se transmite semnalul pana la telul tau ca nu este prioritar, prioritare la semnalul de urgenta sunt sirenele si trupele de interventie si apoi la tine ajunge semnalul cu intarziere de cel putin 10-15 secunde. Pana scoti telefonu din buzunar itia rapeste 2-7 secunde (depinde) si pana sa citesti sa vezi daca e cutremur sau alrma de trezire, iata ca pica casa peste tine :)) (Doamne fereste)

Posted

Vad ca te-ai pus pe treaba :))

Pai degeaba un sistem de avertizare pe telefon, zic eu. De ce? Un curemur nu poate fi prevestit decat cu cateva secunde inainte de a se produce, cred ca maxim 30 de secunde. Gandeste-te ca dureaza cateva secunde si pana se transmite semnalul pana la telul tau ca nu este prioritar, prioritare la semnalul de urgenta sunt sirenele si trupele de interventie si apoi la tine ajunge semnalul cu intarziere de cel putin 10-15 secunde. Pana scoti telefonu din buzunar itia rapeste 2-7 secunde (depinde) si pana sa citesti sa vezi daca e cutremur sau alrma de trezire, iata ca pica casa peste tine :)) (Doamne fereste)

De acord :-?.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

tot e mai bun decat nimic. si oricum, nu cred ca ar avea o asa mare intarziere..eu cand trimit un SMS (eu->retea->destinatar) tine in jur de o secunda pana primeste persoana respectiva mesaju, si in urmatoarea secunda deja primesc confirmare ca a primit.

(tryed it just now)

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.