Whised Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 Sper sa va placa ! Quote Nici viitorul nu mai e ce a fost . Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Lus Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 Nu vreau sa fiu rautacios, insa nici ale tale nu sunt prea grozave. (avand in vedere postul tau Mai ai mult de lucrat la text...(chiar foarte mult) Uitate la niste tutoriale,coboarati niste fonturi de pe gugal...etc Bafta in continoare ! ma asteptam la ceva mai deosebit) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+alex008 Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 Nu prea vreau sa comentez ca s-ar interpreta ca o s-o fac din rautate ca m-ai criticat si tu. Insa, daca tot ai pus am sa comentez insa sa stii ca nu conteaza ce ai zis de lucrarile mele, asa e nu strica sa mai evoluez, dar nici tu nu stai mai aproape. Le iau in ordine. 1. Bordura de sus si jos e cam anapoda pusa, culoarea nu se potriveste; c4d din fundal trebuiau mai transparente, pe render nu se pune transparenta, rederul ar trebui sa iasa in evidenta, insa aici ies in evidenta c4d-urile alea puse pe un rosu strident si bulele alea de la subrat sunt total aiurea (ce-s alea picaturi de transpiratie)? 2. e ceva mai ok ca primul, dar ar trebui sa fie un singur render in atentie sau macar un singur plan, cand la tine sunt 2 planuri, 2 culori, smugeul folosit este chiar interesant, nu mai pune asa multe efecte ca strica si daca pui efecte pe render nu le fa sa iasa in evidenta si pune-le cu moderatie. 3.e ok, dar iar apar efectele alea puse foarte aiurea pe render, scrisul este chiar potrivit. 4.c4d-uri puse cam aiurea, efecte aiurea puse pe render (mai bine le puneai pe langa render). 5,6 si 7: 5 e cel mai bun din cele 3, efectele, c4d-urile puse pe render. 8,9 sunt cele mai reusite. La 8 am de comentat bordura care este aiurea, in rest e cel mai ok. Deci cateva alte mici observatii si te las ca dupaia ma iei la bataie 1. Pui lumina foarte aiurea, unde e umbra pui lumina su unde e lumina pe render pui umbra. 2. Renderul trebuie sa iasa in evidenta asa ca nu-l impopotona cu efecte, c4d-uri, transparenta etc 3. Ca sa iasa in evidenta renderul poti pune putin blur pe langa render si eventual daca trebuie putin sharpen pe render. 4. Bordurile alea sunt foarte aiurea. Ori renunti la ele ori faci o bordura (un chenar) la toata semnatura, mao sibtire si neagra. Si am terminat pentru acest post. Te rog nu ma injura, stiu ca am fost extrem de critic, nu am zis nimic nu rautate, deci ia aceasta parere constructiva si nu jignitoare. Daca vrei sa te perfectionezi, poti vezi ro-sotw.com, o comunitate de photoshop foarte activa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts