gaby Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 astazi 1 iulie 2007, am observat ca bannerul de la trafic.ro nu se mai afiseaza pe forum, am intrat si pe alte site-uri care foloseau scriptul trafic.ro si am constatat ca nici acolo nu se afiseaza. mi-am zis sa intru pe site, cand am intrat nici site-ul nu s-a afisat cum trebuie ci s-a afisat in urmatorul mod: puteti verifica sa imi spuneti daca si la voi se vede la fel ? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Al3xXys Posted July 2, 2007 Report Posted July 2, 2007 nop mie mi se vede asa : Nu-ti risca viata pentru niste fise Nici daca pare c-ai in fata usi inchise Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise Sa te-apropii de ce numesti acum vise.
gaby Posted July 2, 2007 Author Report Posted July 2, 2007 da, merci alexys. banuiam ca nu e de la ei. mi-am procurat niste aparate noi hardware si a trebuit sa instalez din nou tot, windows, antivirus etc. ori mai trebuie sa vina un update pentru IE ori mai trebuie sa instalez eu ceva... Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now