Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut. Cu ce program as putea face captura video de ecran? Am auzit de snagit, camtasia, camstudio, dar nu gasesc setarile optime sa pot sa fac o captura de ecran la o calitate acceptabila. Setarile default scot o calitate foarte proasta si nu vreau sa o fac full screen. Am un ecran LCD de 17 inch cu rezolutia data la 1024x768 Nu imi trebe HD sau FullHD, un 480p de youtube ar fi excelent, dar sa fie clara imaginea. Si tot odata sa nu mi se sacadeze cand o fac (captura) si lucrez si cu alte programe in acelasi timp. Deci ce-mi recomandati si ce setari sa fac?

Posted

Bun, si niste setari foarte bune, niste codecuri? O captura facuta cu Free Screen Recorder codecul Microsoft Video 1 cu durata de 1.25 minute, vazut de youtube la 480p are dimeniunea de 403 MB :cascat: plus ca mi s-a blocat cand il salva...deci nu s-a salvat toata captura. Spatiu am, memorie 3GB si un procesor E2140 de la intel pentium dual core 1.6

Posted

Salut. Cu ce program as putea face captura video de ecran? Am auzit de snagit, camtasia, camstudio, dar nu gasesc setarile optime sa pot sa fac o captura de ecran la o calitate acceptabila. Setarile default scot o calitate foarte proasta si nu vreau sa o fac full screen. Am un ecran LCD de 17 inch cu rezolutia data la 1024x768 Nu imi trebe HD sau FullHD, un 480p de youtube ar fi excelent, dar sa fie clara imaginea. Si tot odata sa nu mi se sacadeze cand o fac (captura) si lucrez si cu alte programe in acelasi timp. Deci ce-mi recomandati si ce setari sa fac?

Incearca HyperCam 2

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.