Jump to content

La Ce Mai Este Buna Sarea?


CorinA

Recommended Posts

Sarea poate sa-ti indice daca oul pe care il voi folosi la mancare este proaspat sau nu. Puneti doua lingurite de sare intr-o cana cu apa si asezati in cana oul intreg. Daca oul este proaspat, se va scufunda. Daca este vechi, va pluti.

Sarea te scapa si de mirosul de ceapa si de usturoi de pe maini. Dupa ce cureti ceapa sau usturoiu, freca mainile cu sare si otet.

b150d9042a95896820f3e4fc8596df54f.jpg

Sarea curata dantura. Amesteca o parte sare fina cu doua parti de bicarbonat de sodiu. Pune din amestec pe periuta si apoi spala cu ea dintii asa cum faci de obicei. De asemenea, amestecul dizolvat cu putina apa poate fi folosit si pentru clatirea gurii. improspateaza respiratia. in cazul persoanelor care au un abces, pe langa vizita obligatorie la stomatolog, este indicata clatirea gurii, de cateva ori pe zi, cu apa calduta in care s-a dizolvat o lingurita de sare.

Sare calmeaza durerea in urma unei intepaturi de albina. Daca te-a intepat o albina, scoate acul , pune putina sare pe locul in care ai fost intepat si freaca. Durerea dispare.

Sare, tratament pentru intepaturile de tantar. Apa sarata ajuta la calmarea mancarimilor provocate de intepaturile tantarilor.

Sarea e un bun exfoliant. Dupa baie, cand piele este inca umeda, masati corpul cu sare uscata. Apoi clatiti. Veti obtine o piele fina. Sarea stimuleaza circulatia.

Sarea te scapa de furnici. Presarati sare pe la usi, la ferestre, prin locurile prin care furnicile patrund in casa. Furnicilor nu le place sa se plimbe pe sare.

Sarea "imblanzeste” focul la gratar. Arunca un pic de sare pe foc atunci cand frigi produsele alimentare din care curge zeama pentru a reduce flacari si fumul, fara a stinge carbunii.

  • Upvote 1

4Qn7oKL.gif cjZhNAh.gifsykL3n4.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.