Jump to content

Recommended Posts

Posted

Are cineva o idee unde pot gasi ceva de lucru prin Timisoara, dar sa aibe legatura cu calculatoarele ?

Am cautat in mica publicitate, bestjobs.ro, bizzojobs.ro etc, da nu gasesc nimic.

Nici faptu ca abia am terminat liceu si singuru lucru din "CV" e o mentiune la olimpiada nationala de tehnologia informatiei si calculatoarelor nu prea ajuta..

Vreau neaparat pe calculator pt ca incepe faculta si nu vreau cv prea solicitant, sa mai apuc si eu sa invat..

Cv idei unde as putea cauta? ;;)

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Mentiune la olimpiada nationala de tehnologia informatiei si calculatoarelor? Asta e TIC? Vezi daca ai ECDL (permisul european de conducere al calculatorului) luat, poti sa il introduci ca e un plus bun. Si orice diploma de genul asta de la olimpiada concursuri recunoscute le poti adauga la CV.

Un var cand s-a dus la Timisoara (acuma ceva ani cei drept) la Poli (parca si tu ziceai ca ai intrat acolo) nu si-a gasit nimic pe domeniu, desi era bun, medii mari, ma rog. Pana la urma s-a dus la un restaurant si s-a angajat la livrat pizza si ia mers binisor. Apoi in ultimul an (parca) au venit cei de la Simens si l-au recrutat initial de proba apoi l-au angajat. Daca nu-ti gasesti ceva pe domeniul tau poti incerca totusi si altceva ca sa te ajute sa castigi un ban.

Apropo la ce profil esti si cum ai intrat? Cat de greu?

Posted

Mi se pare o prostie sa dai ECDL, sincer. 7mil pentru ce? Pentru un lucru care il iei la bac, pe gratis? :stinker:

Gods, intra pe-un site de asta de anunturi, fa-ti o prezentare. Am un prieten, nu e angajat, insa primeste telefoane mai mereu in legatura cu calculatoarele, chemat pentru reparatii si chestii de genul, ai putea incerca. Banii vin destul de usor, acum depinde de problema/saptamana.

fWy1P.gif

Posted

Da, e TIC. Cineva mia zis ca diploma aia ar fi o echivalenta a diplomei ECDL (totusi cred ca neoficiala) intrucat ECDL era sponsor si are emblema lor pe ea.. :-??.

Lus, ai putea sami zici un site anume? Eu am incercat pe bestjobs, nush la ce exact te referi.. Sa repar asa nu prea stiu..(Pot doar sai zic in cel mai bun caz ca e procesoru/hardu, eventual maxim sa ii zic sa ieie o alta piesa, sa instalez un windows, sa scot cativa virusi folosind programe mai putin cunoscute..cam atat. Crezi ca ajunge asta? >.< )

La Poli am intrat la Automatica si Calculatoare (IS + CTI, in anu2 alegi specializarea). Am intrat usor( 7.05 la bac si 8.2 la examenu lor.. Examenu era simplu, eu am gresit doar 2 probleme.. una chiar nu stiam sa o fac si cealalta am uitat formula cu distanta de la punct la dreapta.. :P)

love is a verb
Love is a doing word

Posted

La Poli am intrat la Automatica si Calculatoare (IS + CTI, in anu2 alegi specializarea). Am intrat usor( 7.05 la bac si 8.2 la examenu lor.. Examenu era simplu, eu am gresit doar 2 probleme.. una chiar nu stiam sa o fac si cealalta am uitat formula cu distanta de la punct la dreapta.. :P)

Mai ai subiectul de la examenul lor? Daca da te rog trimitemi-l si mie. Si inca o intrebare liceul l-ai facut la mate-info sau la tehnic?

Posted

Da, e TIC. Cineva mia zis ca diploma aia ar fi o echivalenta a diplomei ECDL (totusi cred ca neoficiala) intrucat ECDL era sponsor si are emblema lor pe ea.. :-??.

Lus, ai putea sami zici un site anume? Eu am incercat pe bestjobs, nush la ce exact te referi.. Sa repar asa nu prea stiu..(Pot doar sai zic in cel mai bun caz ca e procesoru/hardu, eventual maxim sa ii zic sa ieie o alta piesa, sa instalez un windows, sa scot cativa virusi folosind programe mai putin cunoscute..cam atat. Crezi ca ajunge asta? >.< )

Sa vorbesc cu el sa vad mai exact, stiu ca mi-a spus odata ca si-a facut "reclama" pe un site, probabil forum/chat/anunturi online n-am idee.

Pai cam asa a inceput si el, prea multa scoala nu are nu te teme, doar ce invata de la altii/net.

fWy1P.gif

Posted

pai sa caut pe net ma descurc si eu.. Singuru laptop ce lam vazut deschis e al meu(si a fost deschis de o cunostinta, nu d mn, pt al curata). Calculatoru lam deschis eu, dar iarasi, doar pt curatare..

Nu mai am subiectul, ai incercat sal cauti pe situ lor? poate e acolo, altfel nush :-??

Am facut Mate-Info, dar matematica era de M2 pana la nota 8.

Exista pe piata carte cu subiectele ce leor dat ei in anii trecuti, si noi la liceu am si primit o carte tot de genu, doar ca mult mai subtire :P

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.