Jump to content

Statusuri De Pe Facebook Pentru Care Autorii Lor Au Fost Arestaţi


alex008

Recommended Posts

Reţelele sociale sunt vizitate din ce în ce mai des de poliţie.

facebook_72447800.jpg

Se pare că statusurile, linkurile, pozele şi videourile postate pe Facebook pot deveni de mare ajutor poliţiei, aşa cum o arată ultimele cazuri, scrie Huffington Post. Portalul a făcut o listă cu cele mai cunoscute cazuri în care statusurile de pe facebook au dus la arestarea autorilor.

În 2010, Mark Musarella a răspuns la un apel de urgenţă, a făcut o fotografie victimei ştrangulate şi apoi a postat-o pe Facebook. Motiv pentru care a ajuns în faţa judecătorului.

Şase fetiţe de 13 ani au fost arestate după ce au postat mesaje ameninţătoare pe o pagină de Facebook numită Ziua când atacaţi un profesor. Alte două fetiţe au fost acuzate după ce au postat fotografii explicit sexuale şi comentarii pe pagina unui coleg de 12 ani.

Un adolescent a fost arestat de asemenea după ce a postat pe Facebook o listă în care nota fetele de la şcoală, în funcţie de fizicul lor, folosind expresii denigratoare.

În aprilie 2011, poliţia din Houston a prins patru suspecţi implicaţi într-un jaf bancar. Posturile lor ciudate de pe Facebook i-a dat de gol: ""Get $$" şi "'WIPE MY TEETH WITH HUNDEREDS".

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.