Jump to content

Ce Sa Faci Cu O Consola Playstation 4 !?

Recommended Posts

Posted

"Mi-e greu sa-mi imaginez ce am putea face cu o consola PlayStation 4", a declarat Frank Gibeau, promovat recent la conducerea EA Labels. "Afișarea este deja in 1080p, sunteti conectati la internet... am putea avea o consola mai rapida si am putea imbunatati putin grafica... dar cu pret?", spune Gibeau. In ultima vreme, s-au intetit discutiile despre necesitatea inlocuirii consolelor actuale, iar Gibeau declara cat se poate de clar ca inca mai sunt lucruri de facut pe PlayStation 3 si Xbox 360: "Cred ca jucatorii sunt acum multumiti si noi suntem la fel de multumiti cu dezvoltarea de jocuri pentru PlayStation 3 si Xbox 360. Nu-i vad pe consumatori lovindu-se de ziduri si cerand console noi". Producatorii mai pretentiosi incep sa simta limitele impuse de memoria RAM a consolelor actuale, iar unii sunt dornici sa treaca la o noua generatie. Acesta este cazul lui Ubisoft, caruia ii place sa dezvolte pe consolele noi. Ultimul exemplu in acest sens este GamesCom 2011, unde Ubi a anuntat ca dezvolta nu mai putin de sase jocuri frumoase pentru PlayStation Vita, dupa ce a facut acelasi lucru la lansarea

Sony-PS4-Feature_1306566107.jpg

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.