Jump to content

Directionare Paginile Php Catre Index.html

Recommended Posts

Posted

Buna ziua,

am tot citit exemple dumneavoastra insa din pacate nu le inteleg, nu reusesc sa fac asa cum vreau eu

exista un site care a fost in php facut si avea pagimi sub forma de :index.php?idMeniu=xyz ( xyz cifre)

cum pot sa fac ca in htacces sa redirectionez acele pagini catre noua pagina de index.html

am folosit "RedirectMatch 301 (.*).php$ http://www.site.ro$1.html" ( si imi merge dar recunosc ca am nimerit-o,n-am gindit-o!) dar cred ca se poate si intr-un mod mai profesionist!

si banuiesc ca acceasi regula s-ar aplica si daca paginile.php ar fi simple sub forma de pagina.php

si ar mai fi o intrebare:

cum pot ca sa restrictionez accesul robotilor la un folder din directorul radacina a site-lui, astfel incit sa numai fie indexat?

multumesc anticipat

Posted

Buna ziua,

Regula scrisa este in regula, mai ales daca face ce doreati.

Restrictionarea accesului robotilor catre un folder se face in felul urmator:

User-agent: *
Disallow: /folder-ul ce doriti sa nu fie indexat/
[/code] [b][color="#008000"]Exemplu:[/color][/b]
[code]
User-agent: *
Disallow: /privat/
Observatii: Steluta (*) din dreptul User-agent inseamna "all robots", adica niciun robot nu va avea acces la folder-ul respectiv (in exemplul de mai sus). In cazul in care doriti ca doar robotul celor de la Google (de exemplu) sa nu indexeze folderul veti scrie:

User-agent: Googlebot
Disallow: /privat/
[/code]

Succes :pct2: !

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.