Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pentru ca eram prea plictisit de butoanele share ale retelelor de socializare, am decis sa-mi creez propriul widget pentru site-ul meu. Deoarece mi-am propus sa-l fac cat mai "editabil" si cat mai simplu, am folosit tehnologia html-css ca limbaj de programare. Subliniez, nu este un widget/plug-in pentru platforma wordpress (desi se poate implementa si pe aceasta platforma)

sharedwidgetprewiew.png

Online demo <- descarca gratuit

Varianta 2 free download

Ai si instructiuni cum sa-l personalizezi

PS: daca functioneaza ok sistemul "Attachments" al forumului, il incarc aici pe forum pentru a nu parasi zona :)

• Upvote 1

Posted

Interesant, insa poza aia cu robotul ala nu e taita foarte bine. Incearca sa cauti una mai bine taiata si la share it fa scrisul un pic mai mic sa se incadreze bine in buton. (parerea mea)

Posted

Interesant, insa poza aia cu robotul ala nu e taita foarte bine. Incearca sa cauti una mai bine taiata si la share it fa scrisul un pic mai mic sa se incadreze bine in buton. (parerea mea)

Multam' pentru aprecieri si sfaturi. Am sa renunt la gif animat fara fundal..denatureaza mult prea mult. Am sa renunt la animatii si voi reveni probabil cu ceva mai dragut. :)

@gaby Ok, cand mai am ceva de prezentat si cu descarcare gratuita am sa folosesc Attachments.

Have fun! I do!

• 7 months later...
Posted

Multam' pentru aprecieri si sfaturi. Am sa renunt la gif animat fara fundal..denatureaza mult prea mult. Am sa renunt la animatii si voi reveni probabil cu ceva mai dragut. :)

@gaby Ok, cand mai am ceva de prezentat si cu descarcare gratuita am sa folosesc Attachments.

Have fun! I do!

rog un moderator sa mai stearga threadurile vechi. nu mai am host pe blogzone.com si vad ca aplicatia login cu facebook aici pe forum nu functioneaza. Cel care a deschis threadul si eu suntem una si aceeasi persoana.

Multumesc

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.