Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare. Am un sistem Logitech 5.1 Z5500. Momentan am placa audio incorporata, si am facut eu o improvizatie ca toate cele trei mufe de la boxe sa intre intr-una singura. Ce placa audio imi recomandati sa cumpar?

• Upvote 1
  • Downvote 1

Andrei.

Posted

Hihi, sistemul meu preferat :D. Sunt curios despre ce improvizatie este vorba, poti sa detaliezi putin ?

In legatura cu placa video, depinde de buget :D. Eu de exemplu as merge pe un Creative Sound Blaster Audigy SE, 7.1 surround sau Creative 5.1 VX pentru un buget mediu, iar daca as avea bani de cheltuit as alege o Creative X-Fi Titanium - Fatal1ty Professional.

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Multumesc mult. Am comandat Creative Sound Blaster Audigy SE, 7.1 surround. Nu stau sa dau cine stie ce bani pe placa audio, am vrut una care sa se auda decent, chiar si baietii de la eMag au recomandat-o.

In legatura cu boxele, introducand cablajul exact cum scrie in carte, ies 3 mufe. (una pt woofer si boxa de centru, una pentru boxele de sourround si una pentru boxele din fata.) Eu avand doar un singur jack de intrare pe placa incorporata a trebuit sa caut o mufa in care sa introduc toate cele trei mufe de la boxe si sa intre intr-una singur. Gen, 3 in 1.

• Upvote 1
  • Downvote 1

Andrei.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.