+PAUL-XX Posted September 21, 2011 Report Posted September 21, 2011 Salutare ! am si eu o problema.am instalat windows xp2 (acelasi mai mereu de pe acelasi cd)si am instalat ce aveam de instalat si am vrut sa instalez YAHOO MESS si am downloadat linkul ! toate bune si frumoase,dau dublu click pe instalare si apare o mica iconitza cu un mik si neobrazat text! NSIS ERROR : Error launching installer ! => ce putem face in situatia aceasta ? ce ma sfatuiti ? eu sunt pe mes de pe email ptr ca nam de aless ! bafta !
+GodsOtherHand Posted September 21, 2011 Report Posted September 21, 2011 http://nsis.sourceforge.net/Why_do_I_get_NSIS_Error ? love is a verb Love is a doing word
+PAUL-XX Posted September 21, 2011 Author Report Posted September 21, 2011 varianta RO o aveti? e multe domne de citite ssi pui mei ca nu inteleg .
CorinA Posted September 21, 2011 Report Posted September 21, 2011 Ai luat instalul de pe yahoo.com ---> MESSENGER (messenger.yahoo.com)?
+GodsOtherHand Posted September 22, 2011 Report Posted September 22, 2011 ai incercat sal downlodezi de cateva ori? se paote sa fie o eroare cand lai downlodat As a last resort, the installer can be executed even though it's corrupted. To bypass the corruption test, pass /NCRC on the command line. To do so, go to Start->Run, type cmd and hit Enter. A black console window should open. Drag the installer into the window, hit Space and type /NCRC. Hit Enter again and the installer should start. This is not recommended! deci, start->run Scrie acolo "cmd" si dai enter. O sati apara o fereastra.. "trage" installeru tau in fereastra aia, apasa space si scrie "/NCRC". Apasa enter iarasi. Poate merge love is a verb Love is a doing word
Solution gaby Posted September 22, 2011 Solution Report Posted September 22, 2011 Asigura-te ca numele folderului in care ai descarcat kit-ul de instalare nu contine diactritice sau alte caractere speciale. La baza instalarii softurilor sta Windows Installer-ul. Daca acesta nu poate sa citeasca calea de instalare (path-ul), va returna mesajul de eroare System cannot find the path specified sau Error launching installer. Reedenumeste numele folderului sau copiaza fisierul de instalare intr-un alt folder. Daca eroarea persista, sterge kit-ul de instalare si descarca iar aplicatia. De aceasta data intr-un folder care sa nu contina diacritice sau caractere speciale in nume. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
itsoft Posted November 22, 2011 Report Posted November 22, 2011 Iti dau un sfat nu mai lua dupa Sitesu lor Messengeru! Ce este akolo iti vine instalat cu ,pluginuri,tollbaruri si cate si mai cate .Ia un Messenger curat fara toate tampeniile alea :yes: Contact:itsoft_2011
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now