Jump to content

Recommended Posts

Posted

Acesta ieste scriptul Pentru Music Channel

<div style="text-align: center;">&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;<iframe width="560" height="340" src="http://cdn.livestream.com/embed/1_music_channel?layout=4&amp;height=340&amp;width=560&amp;autoplay=false" style="border:0;outline:0" frameborder="0" scrolling="no"></iframe></div><div style="font-size: 11px;padding-top:10px;text-align:center;width:560px"><br></div>

Si Arata Cam Aja

1_6z.png

• Upvote 1
  • Downvote 3

Posted

"Ie bun" dar sper ca nu vrei sa te lauzi ca tu l-ai facut :)) Tot ce ai facut e doar modificarea intr-un div pozitionat pe centru si sa stergi un link... in rest restul codului e facut de livestream. Da, "ie bun".

Fara suparare dar ca sa te lauzi ca ai facut tu un script trebuie facut de la 0, nu sa il pui intr-un div cu 2-3 elemente minore in plus (cum ar fi pozitionare centrala) si sa te lauzi ca e facut de tine.

+

Dar postez in fiecare zii subiecte noi si suberbe

Pana atunci ascultatii radio Zuu din dreapta

sau descarca manele noi tot din dreapta

Stii ca e plin de greseli? corect ar fi:

Dar postez in fiecare zi subiecte noi si superbe.

Pana atunci ascultati radio Zu din dreapta

sau descarca manele noi tot din dreapta. E plin de greseli+

Nai voie sa furi ramane original ce ie aici!

mai corect ar fi:

N-ai voie sa furi ce e aici ramane original!

Si acum ma intreb oare cine fura? Nu cumva tu nu respecti drepturile de autor si urci filme/jocri etc online fara sa ai drepturi de autor sau acordul autorului? Fara suparare, inteleg ca vrei sa faci ceva bun, dar mai bine tu ramai original si nu copi ce e pe net si incalci drepturile de autor.

Daca as fi in locul tau eu m-as apuca sa invat corect limba romana si apoi de alte plagiaturi.

• Upvote 1
Posted

"Ie bun" dar sper ca nu vrei sa te lauzi ca tu l-ai facut :)) Tot ce ai facut e doar modificarea intr-un div pozitionat pe centru si sa stergi un link... in rest restul codului e facut de livestream. Da, "ie bun".

Fara suparare dar ca sa te lauzi ca ai facut tu un script trebuie facut de la 0, nu sa il pui intr-un div cu 2-3 elemente minore in plus (cum ar fi pozitionare centrala) si sa te lauzi ca e facut de tine.

+

Stii ca e plin de greseli? corect ar fi:

Dar postez in fiecare zi subiecte noi si superbe.

Pana atunci ascultati radio Zu din dreapta

sau descarca manele noi tot din dreapta. E plin de greseli+

mai corect ar fi:

N-ai voie sa furi ce e aici ramane original!

Si acum ma intreb oare cine fura? Nu cumva tu nu respecti drepturile de autor si urci filme/jocri etc online fara sa ai drepturi de autor sau acordul autorului? Fara suparare, inteleg ca vrei sa faci ceva bun, dar mai bine tu ramai original si nu copi ce e pe net si incalci drepturile de autor.

Daca as fi in locul tau eu m-as apuca sa invat corect limba romana si apoi de alte plagiaturi.

Imi pare rau dar nu fur ce-ia ce gasesti la mine pe site ie postari online!

Exemplu filme online sunt sute de siteuri care face la fel ca mine!

Si dreptul de autor se cumpara nu se comercializeaza pe net!

+ Un drept de autor inseamna sa ai un film sau un joc facut de tine din cate stiu ieu!

Si de gasit greseli o sa mai fie pe ici pe colo pentru ca lucrez singur la site si sa ridici un site gen ce Vreau ieu cu de toate ie cam greu de unu singur sunt om si ieu cate lucruri sa poata face un om adica pentru Cineva incepator cu netu de 5-6 luni maxim ma descurc destul de binisor as zice ieu cu postari pe site!

Si mai ales cand o sa fiu major de o sa fac 18 ani daca as gasi pe vreun site un post de lucru gen sa postez Filme etc as vrea sa stiu sa fac acest lucru si dasta tot invat tot felul de chestii fie iele bune sau rele!

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Chiar daca mai sunt postate altundeva nu inseamna ca aveti dreptul auorului de a le posta asa ca poti sa lasi faza cu nu furati ca tu si altii asta faceti (asta stiu romanii... ce sa-i faci) si faza cu fiti originali, sa-nteleg ca tu esti original? chiar tu ai zis ca mai sunt site-uri de gen.

• Upvote 1
Posted

degaba tot ce incerci invata romana (fara suparare) si dupaia mai vorbim :-h

• Upvote 1

Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.

Posted

Faza cu romani ie tare dar daca ieu nu vreau sami fure altul ceva o pot face chiar si fara drept de autor!

Sana la urma ie ceva legal daca nu iera nu se mai faceau siteuri!

Si ieu nu las lumea sa fure pentru ca ar face un obicei din asta!

Ie adevarat dar un server care iti da voie sa inparti mai departe filmul se numeste free hosting din cate stiu

Si cele care nu dau voie de sunt cu bani vip sau altceva de trebuie sa platesti si tot reusesti sa il iei Gratis adica furi cont etc atunci ie furt!

Parerea mea!

• Upvote 1
  • Downvote 2
Posted

Nu mai mam laudat boss :good::-h

"E grea romanesthea" nu?

Imi pare rau dar nu fur ce-ia ce gasesti la mine pe site ie postari online!Exemplu filme online sunt sute de siteuri care face la fel ca mine!Si dreptul de autor se cumpara nu se comercializeaza pe net!+ Un drept de autor inseamna sa ai un film sau un joc facut de tine din cate stiu ieu!Si de gasit greseli o sa mai fie pe ici pe colo pentru ca lucrez singur la site si sa ridici un site gen ce Vreau ieu cu de toate ie cam greu de unu singur sunt om si ieu cate lucruri sa poata face un om adica pentru Cineva incepator cu netu de 5-6 luni maxim ma descurc destul de binisor as zice ieu cu postari pe site!Si mai ales cand o sa fiu major de o sa fac 18 ani daca as gasi pe vreun site un post de lucru gen sa postez Filme etc as vrea sa stiu sa fac acest lucru si dasta tot invat tot felul de chestii fie iele bune sau rele!

Se gaseste pe site-ul tau asta,dar sa stii bine,nu esti creatorul lor,n-ai dreptul sa le pui sub numele de autor,tu crezi ca esti "unicul roman" care are "filme online" pe site?

Chiar daca mai sunt postate altundeva nu inseamna ca aveti dreptul auorului de a le posta asa ca poti sa lasi faza cu nu furati ca tu si altii asta faceti (asta stiu romanii... ce sa-i faci) si faza cu fiti originali, sa-nteleg ca tu esti original? chiar tu ai zis ca mai sunt site-uri de gen.

Alex,n-are rost sa vorbesti cu el,nu te poti intelege cu "expertii".

Faza cu romani ie tare dar daca ieu nu vreau sami fure altul ceva o pot face chiar si fara drept de autor!Sana la urma ie ceva legal daca nu iera nu se mai faceau siteuri!Si ieu nu las lumea sa fure pentru ca ar face un obicei din asta!Ie adevarat dar un server care iti da voie sa inparti mai departe filmul se numeste free hosting din cate stiu Si cele care nu dau voie de sunt cu bani vip sau altceva de trebuie sa platesti si tot reusesti sa il iei Gratis adica furi cont etc atunci ie furt!Parerea mea!

Site-urile sunt legale,deoarece pe ele poti cumpara/vinde obiecte,poti promova un anumit lucru,dar ce faci tu,pui ceva de genul "-Eu am facut asta,eu sunt autorul" n-ai niciun drept....

• Upvote 2

Daca te-am ajutat vreodata cu ceva nu ezita sa apesi pe butonul + din josul pagini.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.