dArKy;x Posted October 1, 2011 Report Posted October 1, 2011 Salut, De ceva timp incoace,am o problema cand vreau sa deschid Mozila Firefox si alte programe. Mereu trebuie sa aleg o extensie si la instalari: Asa imi da la fiecare fisier,daca exista un prgram care sa rezolve problema,va rog sa-mi lasati un link de download.Multumesc anticipat Daca te-am ajutat vreodata cu ceva nu ezita sa apesi pe butonul + din josul pagini.
gaby Posted October 1, 2011 Report Posted October 1, 2011 Incearca sa descarci de aici: http://www.sevenforums.com/tutorials/19449-default-file-type-associations-restore.html ; fisierul corespunzator extensiilor cu care ai probleme si vezi daca ai rezolvat. 1 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
dArKy;x Posted October 1, 2011 Author Report Posted October 1, 2011 Incearca sa descarci de aici: http://www.sevenforums.com/tutorials/19449-default-file-type-associations-restore.html ; fisierul corespunzator extensiilor cu care ai probleme si vezi daca ai rezolvat. Cum pot sa-ti multumesc? Iti raman vesnic indatorat Gabi,multumesc mult,am rezolvat toate problemele,multumesc dinou. Daca te-am ajutat vreodata cu ceva nu ezita sa apesi pe butonul + din josul pagini.
gaby Posted October 1, 2011 Report Posted October 1, 2011 Cu multa placere, ma bucur ca te-am putut ajuta . Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+alex008 Posted October 1, 2011 Report Posted October 1, 2011 Cum pot sa-ti multumesc? Daca nu se supara Gaby sa raspund acestei intrebari. Fi activ pe forumul acesta!
dArKy;x Posted October 1, 2011 Author Report Posted October 1, 2011 Daca nu se supara Gaby sa raspund acestei intrebari. Fi activ pe forumul acesta! Voi fi Alex,dar am fost plecat o perioada,si n-am avut internet.... Daca te-am ajutat vreodata cu ceva nu ezita sa apesi pe butonul + din josul pagini.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now