Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dar ce s-a intamplat? De ce nu se mai auto-lipesc posturile?

Posturile se auto-lipesc, insa doar in intervalul de 10 minute, adica daca postezi acum, si in 10 minute de la postare mai scrii ceva, daca posturile tale sunt consecutive atunci se reunesc/auto-lipesc. Daca intervalul de 10 minute trece, posturile nu se mai reunesc. Am considerat utila folosirea intervalului de timp pentru ca topicul sa urce in categorie in momentul in care se posteaza ceva nou, altfel, daca nu ma insel de exemplu, acest topic in care ai postat deocamdata doar tu, ar fi ramas ingropat in categorie, intrucat toate filmuletele tale s-ar fi reunit intr-un singur post, acesta considerandu-se vechi de catre persoanale ce l-au vizionat o data.

Sunt putin cam obosit, dar sper sa intelegi ce am spus :-s.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Posturile se auto-lipesc, insa doar in intervalul de 10 minute, adica daca postezi acum, si in 10 minute de la postare mai scrii ceva, daca posturile tale sunt consecutive atunci se reunesc/auto-lipesc. Daca intervalul de 10 minute trece, posturile nu se mai reunesc. Am considerat utila folosirea intervalului de timp pentru ca topicul sa urce in categorie in momentul in care se posteaza ceva nou, altfel, daca nu ma insel de exemplu, acest topic in care ai postat deocamdata doar tu, ar fi ramas ingropat in categorie, intrucat toate filmuletele tale s-ar fi reunit intr-un singur post, acesta considerandu-se vechi de catre persoanale ce l-au vizionat o data.

Sunt putin cam obosit, dar sper sa intelegi ce am spus :-s.

nici o grija, am inteles foarte bine... eu cand nu sunt obosit nu explic asa bine =))

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.