Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut. As dori sa fac ceva site gen :link:. Cum as putea face un astfel de site?

Ce ma intereseaza?

- ca atunci cand treci cu mouse-ul deasupra unor cuvinte sa apara o imagine mica asemanator cum arata in site-ul tabulaturi.ro

- vreau ca userii sa-si poata creea cont si sa trimita taburi si sa apara automat pe site sau sau sa trebuiasca mai intai aprobate si apoi sa apara pe site

-un sistem de categorii asemanator

- un sistem de comentarii, pentru fiecare tab in parte unde lumea sa-si poata spune parerea

- sa pun pe un camp un link catre video/melodie (youtube sau alt site) si sa mi le afiseze.

Ma gandesc ca mi-ar trebui ceva php, dar ce ar trebui sa invat mai exact?

Posted

Nu descopar faza cu: "atunci cand treci cu mouse-ul deasupra unor cuvinte sa apara o imagine mica asemanator cum arata in site-ul tabulaturi.ro", ma poti ajuta un pic ?

In rest, toate celelalte puncte cred ca pot fi indeplinite fara prea mari dificultati folosind un CMS + o tema potrivita + ceva plugin-uri, cum ar fi Wordpress, PHP-Fusion, e107 sau, de ce nu PHP-Nuke.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Nu descopar faza cu: "atunci cand treci cu mouse-ul deasupra unor cuvinte sa apara o imagine mica asemanator cum arata in site-ul tabulaturi.ro", ma poti ajuta un pic ?

Uite aici daca nu intelegi ce vreau sa se intample

uiteq.jpg

cand treci cu mouse-ul peste textul verde (G, Em, D si celelalte).

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.