Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna, intentionez sami cumpar o tableta care va fi folosita sa ma uit la poze, pe net, filme, muzica, editor de texte simplu, messenger.. You get the picture:D

Imi poate recomanda cineva ceva? Am nevoie la el de USB 2.0 (nu miniusb) si sa aibe 3g.

Intreb, pentru ca e destul de greu sa alegi o tableta de pe internet, pentru ca nu sti cum se va comporta ecranu..

• Upvote 3

love is a verb
Love is a doing word

Posted

bugetu e pana in 2000de lei, dar daca mai astept putin, samsung galaxy e cu putinta.

Sincer ma uitam la Evolio Neura 3G care e nitel mai ieftina, aceleasi specificatii(android 2.2 totusi). Insa am auzit ca ecranu nu e cel mai fin din lume..

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Eu zic ca daca tot faci o achizitie, sa iei ceva calumea. Dupa parerea mea, decat sa dai 17 milioane pe Evolio, mai bine dai 20 pe un Galaxy Tab ca asta: http://www.emag.ro/tablete/tableta-samsung-galaxy-tab-p7310-89-16gb-android-31-wi-fi-black--pP7310BLK sau http://www.emag.ro/tablete/tableta-samsung-galaxy-tab-p7310-89-16gb-android-31-wi-fi-white--pP7310WHT

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

da, ai dreptate. :-?

Insa am o intrebare: sti cumva daca pe android as avea cumva posibilitatea sa instalez un compilator de C? Momentan asta folosesc si miar fi foarte folositor sa am asa ceva pe tableta.. Pentru ca am de ales intre un laptop si tableta momentan, asta fiind singurul dezavantaj la a-mi cumpara asa ceva..

love is a verb
Love is a doing word

Posted

La ce pret o iei :D ?

pe koyos.ro e 2.561,00 RON.

Oricum, macar la prima vedere pare o achizitie interesanta... tableta cu touchscreen si tastatura detasabila :) Astept acuma sa vad daca esti multumit de ea dupa ce o cumperi.

Posted

pe pcgarage e cu 21 milioane si umpic :) (varianta cu windows Home Premium).

Eu o so iau de la altex cu 23 (pentru ca am card la ei, si o cumpar in rate).

Azi sper sa ajung sa o cumpar. Sincer, m-a cucerit faptul ca are ca sistem de operare Windows(si optional, ii pot pune linux daca vreau), si deci face ce face si un laptop (spre deosebire de o tableta care merge cu android, care inca are anumite deficite).

Singuru regret e lipsa unui 3G incorporat :(

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Pentru cine e curios, revin cu un mic update.

Tableta e buna, un ecran foarte sensibil.

Imi place, pacat ca e asa grea si ecranu mic, comparativ cu celelalte tablete.

In rest, isi merita banii, momentan ruleaza windows8 si merge perfect.

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.