Jump to content

Recommended Posts

Posted

sal.am un calculator p 4,ceva mai vechi,cu 256 ram,procesor amd sempron 2500+.am incercat sa reinstalez win pe el si nu imi merge,in sensul ca imi vede hddul(80gb)in bios,fac partitiile,se formateaza,setup file windows,dar dupa ce isi da restart nu imi mai vede nimic.imi spune sa reinstalez iarasi windowsul.am incercat sa pun hddul la un prieten si mi-a vazut windowsul pe el si cele 2 partitii pe care le-am facut.cine poate sa-mi dea si mie o idee ce pot face?multumesc anticipat

Posted

Esti sigur ca urmezi procedura corecta de instalare a Windows-ului ? Dupa crearea partitilor si copierea fisierelor necesare instalarii Windows-ului, nu mai trebuie sa apesi orice tasta pentru a boota de pe CD. Ma gandesc ca asta este problema ta :-?.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

dupa ce fac partitiile si se copie fisierele din win isi da restart iar dupa imi apare ntldr is missing.insert sistem boot and press enter.deci imi cere din nou sa bootez cdul.aici e problema.de ce nu merge mai departe win?ciudat e ca hddul meu la alt calculator imi arata fisierele din win.este un pentium 4 si ca windows xp.am incercat mai multe versiuni dar face la fel.

Posted

este de la CD aia...cauta o versiune buna de xp si instalea cum trebuie si app P4 este procesor nu poti spune ca ai o unitate P4 cand ai procesor AMD:)) incearca sa te dezobisnuiesti de folosirea acestui termen este gresit...si induce in eroare

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.