+alex008 Posted November 16, 2011 Report Posted November 16, 2011 Am de facut o prezentare pentru scoala despre influenta rok-ului si nu reusesc sa gasesc influentele sociale pe care le-a avut trupa Pink Floyd. Am gasit ca ar fi influentat anumiti artisti dar nu oamenii simpli cum au facut The Beatles cu promovarea purtarii culorilor, a frizurii aceea de tip mop-top si altele. Va rog ajutati-ma daca puteti
gaby Posted November 17, 2011 Report Posted November 17, 2011 Pana cand ai de facut prezentarea ? Cred ca e un subiect care ne cam "bate" . Nu poti abera ceva de frizurile/tatuajele/pierce-urile ei ? Sa spui de exemplu ca frizurile ei (forma/culoarea) au influentat o gramada de oameni obisnuiti, bla bla ? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+alex008 Posted November 18, 2011 Author Report Posted November 18, 2011 Ms fain... am gasit pana la urma.. Si nu e o ea E o trupa de rock psihedelic si nu-s fete in ea. Merci oricum.
+GodsOtherHand Posted November 18, 2011 Report Posted November 18, 2011 Gaby, nu e vorba despre p!nk Cat despre tema ta, cam greu.. pentru ca, in opinia mea, impactul acestei trupe in viata oamenilor are o stransa legatura cu LSDul.. love is a verb Love is a doing word
+alex008 Posted November 18, 2011 Author Report Posted November 18, 2011 Ms fain.. pana la urma am rezolvat-o... am gasit o melodie care arata alceva decat LSD-uri
+GodsOtherHand Posted November 18, 2011 Report Posted November 18, 2011 pompey live.asculta-l love is a verb Love is a doing word
gaby Posted November 19, 2011 Report Posted November 19, 2011 Gaby, nu e vorba despre p!nk Cat despre tema ta, cam greu.. pentru ca, in opinia mea, impactul acestei trupe in viata oamenilor are o stransa legatura cu LSDul.. Aoleu , nu stiu de ce aveam impresia ca pe P!nk o cheama Floyd . Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+alex008 Posted December 3, 2011 Author Report Posted December 3, 2011 Regret sa va dezamagesc dar au avut o influenta mult mai imoportanta ca LSD-urile. 1. a dus la nasterea unui nou gen : "rock psihedelic". 2.este anticipată apariţia sintetizatorului. 3.aplica primele efecte sonore, prin cuplarea la mixer a două magnetofoane. 4.reproducerea bătăilor inimii, alarme, ceasuri sunând, gemete, rumoare 5.Materialul live al turneului "A Delicate Sound Of Thunder a fost emis în noiembrie 1989, în spaţiul cosmic, de catre echipajul capsulei spaţiale franco-sovietice "Soyuz 7“. 6.Pink Floyd influentiaza si artisti/trupe precum: David Bowie, The Edge (din trupa U2), trupa Pet Shop Boys, Marillion si multi altii Ce-i drept am vrut aseara sa ma uit la un film sa-i zicem documentar dar n-am rezistat decat vreo 50 de minute din 1h si 30 minute din cauza ca era prea dur.
+GodsOtherHand Posted December 3, 2011 Report Posted December 3, 2011 scz, alea nu mi se par a fi "sociale")desii da, sunt realizari mari:p app, sti de la ce vine acel termen de rock psihedelic, nu?scz, alea nu mi se par a fi "sociale")desii da, sunt realizari mari:p app, sti de la ce vine acel termen de rock psihedelic, nu? love is a verb Love is a doing word
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now