Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am de facut o prezentare pentru scoala despre influenta rok-ului si nu reusesc sa gasesc influentele sociale pe care le-a avut trupa Pink Floyd. Am gasit ca ar fi influentat anumiti artisti dar nu oamenii simpli cum au facut The Beatles cu promovarea purtarii culorilor, a frizurii aceea de tip mop-top si altele. Va rog ajutati-ma daca puteti :)

Posted

Pana cand ai de facut prezentarea :-s ? Cred ca e un subiect care ne cam "bate" :-s:)). Nu poti abera ceva de frizurile/tatuajele/pierce-urile ei ? Sa spui de exemplu ca frizurile ei (forma/culoarea) au influentat o gramada de oameni obisnuiti, bla bla ?

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 2 weeks later...
Posted

Regret sa va dezamagesc dar au avut o influenta mult mai imoportanta ca LSD-urile.

71413252.jpg

1. a dus la nasterea unui nou gen : "rock psihedelic".

2.este anticipată apariţia sintetizatorului.

3.aplica primele efecte sonore, prin cuplarea la mixer a două magnetofoane.

4.reproducerea bătăilor inimii, alarme, ceasuri sunând, gemete, rumoare

5.Materialul live al turneului "A Delicate Sound Of Thunder a fost emis în noiembrie 1989, în spaţiul cosmic, de catre echipajul capsulei spaţiale franco-sovietice "Soyuz 7“.

6.Pink Floyd influentiaza si artisti/trupe precum: David Bowie, The Edge (din trupa U2), trupa Pet Shop Boys, Marillion si multi altii

Ce-i drept am vrut aseara sa ma uit la un film sa-i zicem documentar dar n-am rezistat decat vreo 50 de minute din 1h si 30 minute din cauza ca era prea dur.

Posted

scz, alea nu mi se par a fi "sociale":))desii da, sunt realizari mari:p

app, sti de la ce vine acel termen de rock psihedelic, nu?

scz, alea nu mi se par a fi "sociale":))desii da, sunt realizari mari:p

app, sti de la ce vine acel termen de rock psihedelic, nu?

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.