Jump to content

Recommended Posts

Posted
Travian este un joc online bazat pe un browser web. Aici vei juca alaturi de mii de alti jucatori conducand, initial, un mic sat. Eu l-am jucat si il joc cu placere ! Mai ales ca acum s-a deschis un nou server , www.speed.travian.ro , unde jocul merge de 3 ori mai repede ! Eu va astept pe acest server si pe server 3 ;)

VTuning.RO - Comunitate de Virtual Tuning

Posted

Incepi cu un mic sat , pe care trebuie sa il dezvolti ! Ai 2 parti ale satului : Privirea generala , in care vezi tot ce ai in sat ( adica lanurile de grau , padurile , muntii , puturile de lut , din care faci resurse ) si centrul satului , in care ai cladiri ( initial ai doar primarie , dar pe parcurs iti construiesti hambar , granar , beci, ambasada , academie , cazarma , etc.)

Pentru aceste lucruri ai nevoie de resurse pe care le obtii de la lanurile de grau , padurile , muntii , puturile de lut pe care le ai in sat ! Productia se mareste odata ce nivelul acestora este marit !

Iti poti construi armata , ataca alte sate pentru a le distruge sau pentru a fura resurse ! Poti fonda alte sate , poti crea aliante , etc.

Exista 3 triburi , daci , romani si barbari ! Fiecare are un avantaj al lui , sper exemplu , beciurile dacilor ascund mult mai multe resurse decat ale celorlalte 2 triburi , sau in timpul atacului unui barbar , beciurile satului atacat ascund doar 2/3 din capacitatea acestora , etc. !

VTuning.RO - Comunitate de Virtual Tuning

Posted

Bine conduci un sat, dar mai exact despre ce e vorba?

Saatul da nush cum sa mai contstruiesc ca nu gasesc rimarile alea alea ca graurile si lanurile puturi astea am reusit oate gasesc...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.