Jump to content

kix_mc3

Members
 • Posts

  56
 • Joined

 • Last visited

kix_mc3's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Cu Lasso Tool sau Polygonal Lasso tool selectezi ce vrei sa scoti din poza respectiva, dupa apesiCTRL+C(sa fie selectat, sa nu deselectezi) apoi te duci la poza unde vrei sa "lipesti" anumitul obiect sau persoana si apesi CTRL+V.
 2. Nu sunt nici eu un specialist, dar totusi ma pricep. Chiar daca e prima data, daca te straduiai reuseai mai bine .
 3. Nu il mai laudati atat! Fiti Sinceri! Nu e deloc reusita, vinilul acela e foarte prost pozitionat, se vede ca e pus si ca nu asa e masina. Nu stiu cum ai putut sa vopsesti masina asa de prost! Arata penibil, uitete sa vezi cate spatiii ai lasat nevopsite. Alea sunt genti? Zici ca ai lipit tu acolo o hartie care vor sa fie genti. Uitete sa vezi cat de dezichilibrate pot fi, sunt ovale. Geamurile? Penibile. Sper sa inveti ceva din replica mea. NU o spun cu rautate, dar daca te laudam si eu tu tot prost continuai sa faci, asa macar incerci sa corectezi. Bafta!
 4. Lasa-ti voi validatoarele astea deoparte, nu va folosesc cu nimic, va dau exemple de site-uri mari gen microsoft.com care nu au cod vaild, si ce se intampla ?!..nimic..important este continutul..
 5. Ele sunt bune, dar daca ne-ar si inscrie cineva site-ul in ele..
 6. Foarte bun tutorialul, este foarte folositor pntru aceia care nu stiu cum si la ce foloseste Blending Options, keep up the good work evo_vii
 7. @St3aLth-CS- Tutorialul e facut de el, probabil l-ai gasit la mn pe forum si pe mai vreo 2. Offtopic: Stiu, am o problema cu firma de hosting, pana deseara se rezolva, imi cer scuze, n e vina mea, respectivi au vina..
 8. Ce vrei sa spui, ca evo_vii le-a copiat?
 9. Telefonul asta e o mare prostie , are un prieten, slabut rau telu?
 10. Forza Viola, Poli Timisoara !!
 11. Este Plugin pentru Winamp, care iti arata versurile la aproape orice melodie
 12. Daca esti incepator, e destul de bine pentru inceput. Un singur lucru, scoate imaginea unde scrie link-ul catre un site
 13. Topic Mutat, nu are treaba cu Web Design.
 14. Un site de la 0 il faci cu notepad sau amcromedia, + Photoshop si altele..
 15. Reclama ?! ...te inseli amarnic daca crezi ca eu as face reclama pe un forum a unui prieten de al meu ....nu fac reclama subforma asta..reclama mea sunt directoarele web si motoarelel de cautare... Am postat site-ul doar pentru ca ati intrebat..nu sunt multe dar am inceput si noi de o saptamana si totusi.. OffTopic: Sper sa nu am greseli de ortografie dar sunt prea obosit la ora asta.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.