Jump to content

Baby Lu

Members
 • Posts

  14
 • Joined

 • Last visited

Baby Lu's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. multumesc,iceboy1234 oDC -> deleted oricum nu-l foloseam cu ajutorul lui GodsOtherHands,am reusit sa maresc spatiul cu inca 10 GB (acum 20 GB)(65% space) multumesc tuturor pentru sugestiile date. toate problemele mele s-au sfarsit,deci puteti inchide topicul.
 2. in C am : Config.Msi , Documents and Settings , Program Files , totalcmd , WINDOWS si YServer (un text) iar in program files :
 3. thanks,GodsOtherHand! am reusit sa mai eliberez din spatiu (16%)dar tot vreau sa mai sterg din programe... any suggestions?
 4. salut gaby:da,pe partitia C aveam 6%(acum,4%),pe celelalte partitii am 89% si 86%.mersi pentru debifare. GodsOtherHand:am apasat pe properties,insa nu gasesc nici un disk cleanup.am doar themes,desktop,screen saver,appearance si settings. oricum,ce pot sa fac sa-mi eliberez calculatorul(mi-am sters foarte multe programe,iar pe My Documents nu am nimic)? Help,my computer is dying here!
 5. hello,people!nu m-ati mai vazut de mult timp aici ... am niste probleme cu PC-ul : vreau sa sterg multe programe din calculator(space = 6%),insa multe programe(sau ce o fi) nici nu le-am bagat eu ... ati putea sa sterg cateva din astea? sau
 6. am instalat am dezinstalat si tot nu merge dar cel mai ciudat a fost ca eu am multi mess si numai pe un ID nu merge.....
 7. pai totul a inceput cand un tip de pe mess mi-a trimis un program numit "iconitze de craciun pentru messenger" si am apasat Unzip dupa aceea in loc de emoticonurile normale imi apareau cu caciulitze de craciun sau spiridusi...pai a trecut craciunul si voiam sa scap de ele si l-am sters....si acum cand fac ": D" in mess cand trimit e tot ": D" adica nu se face capusorul galben zambaret...va roooooog ajutati-ma.....any one?
 8. ba da merge Y!Mult i eu il am
 9. vreau ca dintr-o poza sa iau persoana sau elementul si sa-l bag in alta...
 10. nu vrea sa ma ajute chiar nimeni??
 11. dar dak am Y!multi mess nu voi mai putea avea mai multe??
 12. Scz mirc3a dar nu prea inteleg ce vrei sa spui?
 13. deja mi-am instalat photoshop-ul si habar n-am cum sa fac rendere m-ai ales ca-l caut de ani de zile :fool:
 14. salut!eu am computerul in romana si nu gasesc ma poate ajuta cineva?? PS.sunt novice
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.