Jump to content

Torentele Publice, Calea Catre O Virusare De Succes In Opinia Bitdefender

Recommended Posts

Posted

In opinia celor de la BitDefender, torentele publice reprezinta calea catre o virusare de succes. Acestia au realizat un infografic cu privire la sursele de infectie:

bitdefendertorrent.jpg

Ei bine, mie mi se pare ca exagereaza putin. Un .avi sau un .mp3 nu poate contine virusi. In ultimii ani nu am auzit niciodata de un virus care sa se raspandeasca prin filme sau muzica; cel mult erau encodate cu codecuri dubioase, ce deschideau site-uri dubioase, dar asta tine mai degraba de Windows Media Player decat de virusi; sau, fisierele virusate erau de forma: film.avi.exe, dar aici vorbim clar de un fisier executabil.

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Cred ca filmele care viruseaza sunt exact cele care ziceai tu ca te trimiti spre descarcarea de codecuri sau au fisiere ascunse care se activeaza pe ascuns cand vrei sa vezi filmul dorit. Eu nu cred ca exagereaza deloc.

Ce stiti de Bitdefender free? E bun? E mai bun ca Avast free si mai bland cu resursele?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.