Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna ziua

Am si eu 2 probleme legate de windows 7 :

1. Cand deschid un fisier si apoi alt fisier din continutul acestuia in loc sa fie acelasi folder se deschide inca unul de ex: deschid my computer-local dick c si se deschide inca un folder cu local disk c, iar eu vreau doar un singur folder

2. Windows`ul meu nu a trecut de genuine windows activation, am hal 7600 in PC, dar cand il instalez imi da unele erori care "nu au putut fi rezolvate".. si imi spune sa dau retry sau cancel, chair daca dau de 10000 ori retry tot nu merge, si sunt nevoit sa dau cancel si sa merg mai departe..

Va multumesc anticipat !!

Posted

Salut,

Mergi in My Computer -> Tools -> Folder Options si vezi sa fie bifata optiunea Open each folder in the same window, si nu cea de dedesubt:

windows7folderoptions.png

Daca spui ca folosesti HAL 7600, inseamna ca Windows-ul tau nu este original, asa ca, este oarecum normal sa nu treaca de Windows Genuine Activation. Ca rezolvare, ori incerci cu o alta versiunea a programelului HAL 7600, ori o alta versiune de Windows (poate cea folosita de tine nu este suportata).

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.