Jump to content

Recommended Posts

Posted

salut!cine ma poate ajuta cu un sfat?Am cumparat un Asus K53S si un Windows 7 home premium 64 biti.Laptopul are free dos instalat si nu reusesc sa boote windows-ul de pe CD pt ca nu pot intra in Bios ce ar tebui sa fac/

• 3 weeks later...
Posted

buna ziua, sunt nou pe acest forum si nu stiu daca postez chiar unde ar trebui sa fie postat dar va rog nu va suparati pe mine. ideea e un felul urmator: pe un pc am vrut sa instalez un windows 7 unde in prealabil era instalat windows xp. am facut toti pasii necesari acestui lucru dar mi s-a intamplat un lucru extrem de ciudat. dupa ce am introdus cd cu win 7 si am formatat hdd si am creat partiile a inceput instalarea si nu prea.... spun asta deoarece procesul de instalare ramanea la 0 si nu crestea deloc. dupa o perioada am scos cd-ul pt ca se auzeau sunete ciudate si mi-era frica ca nu cumva unitatea optica sa mi-l zgarie. dupa ce l-am reintrodus (l-am curat un pic de frica zgarieturilor) nu s-a intamplat nimic, ba mai mult mi-a dat o eroare de genul nu poate instala... problema mea continua in sensul ca nestiind ca trebuie instalat win 7 pe 64 de biti si din graba si neatentie eu am folosit un cd cu win 7 pe 32 biti si de aici cred ca este cea mai mare problema. acum cand aprind pc si incerc sa instalez cu cd corect nu imi da voie. imi da o eroare care imi zice ca nu poate incarca sistemul de operare. Va rog frumos daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu aceasta problema. am incercat si sa instalez win 7 prin usb. am facut toti pasii care trebuie facuti am ales sa booteze dupa usb dar tot nu vrea .... imi vede usb-ul eu aleg sa booteze dupa el dar tot nu se intampla nimic. nu prea mai am solutii asa ca vor rog sa imi dati si mie o idee? poate fi de la unitatea optica sau de la hdd? multumesc anticipat

Posted

Ce configuratie are calculatorul pe care doresti sa instalezi Windows 7 ?

Windows 7 pe 32 de biti recunoaste undeva la 3 GB de RAM, asadar, daca ai peste 3GB de RAM este recomandat sa instalezi Windows 7 pe 64 de biti, pentru a fi folosita toata memoria RAM, altfel, Windows-ul va vedea tot RAM-ul (de exemplu 8 GB de RAM), dar va utiliza doar 3. Deci, nu versiunea de Windows ti-a cauzat problemele. (Documentatie: si ).

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.