+skyler_sdf Posted December 3, 2011 Report Posted December 3, 2011 //Similar formularului de inregistrare, acest fisier verifica existenta informatiilor, retine username-ul si parola in doua variabile, apoi executa un query SELECT pentru a verifica daca sunt valide. <?php session_start(); require_once("dbconnect.php"); // verifica daca exista date transmise if ($_POST['login_username'] != "" && $_POST['login_password'] != '') { // preia datele din formular $username = $_POST['login_username']; $password = md5($_POST['login_password']); // formeaza si executa query-ul de select din baza de date $query = "SELECT * FROM `users` WHERE `Username` = '".$username."' AND `Password` = '".$password."'"; $result = mysql_query($query) or die ( "Error : ". mysql_error() ); // verifica daca interogarea MySQL a gasit date valide if ($result || mysql_num_rows($result) < 1) { // daca nu, afiseaza un mesaj de eroare echo "Datele introduse sunt incorecte<br> Click <a href='index.php'>aici</a> pentru a reveni la pagina de login"; } else { // salveaza username-ul si parola in sesiune $_SESSION['username'] = $username; $_SESSION['password'] = $password; // afiseaza un mesaj de succes echo "Autentificarea a fost efectuata cu succes."; } } ?> //In caz de succes, numele de utilizator si parola sunt memorate in sesiune. //Acest pas este necesar deoarece permite verificarea unui utilizator utilizand datele din sesiune, fara a-i cere sa introduca de fiecare data numele de utilizator si parola. 1
EpureIonut Posted December 3, 2011 Report Posted December 3, 2011 Sincere felicitari. Acum intelege tot omul cum sta treaba. Desi te-am pus sa muncesti un pic in plus. Asta e, accept injuraturile Servicii Web Design Rent a Car Sibiu
EpureIonut Posted December 3, 2011 Report Posted December 3, 2011 ce?"injuraturi"? D: offf ce ma fac eu cu tine era asa mai mult ceva ironic faza cu injuraturile, sau nu ?? In fine poate mi-ai zis ceva de dulce Servicii Web Design Rent a Car Sibiu
+skyler_sdf Posted December 3, 2011 Author Report Posted December 3, 2011 pai eu ce.am zis? nici nu mi.a trecut ceva d rau prin cap si daca ar fi vreo chestie d genul (**) ti.as zice p mess, nu aici in public happy now?
EpureIonut Posted December 3, 2011 Report Posted December 3, 2011 pai eu ce.am zis? nici nu mi.a trecut ceva d rau prin cap si daca ar fi vreo chestie d genul (**) ti.as zice p mess, nu aici in public happy now? DA. Acum pot sa dorm muult mai bine - glumesc si eu Servicii Web Design Rent a Car Sibiu
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now