Jump to content

EpureIonut

Members
 • Posts

  124
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

EpureIonut last won the day on February 14 2012

EpureIonut had the most liked content!

About EpureIonut

 • Birthday 11/03/1988

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.fzones.com

Profile Information

 • Location
  Craiova

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

EpureIonut's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In
 • First Post
 • Collaborator

Recent Badges

14

Reputation

 1. Am promis ca revin cu un update. Pe USB nu mai am sanse sa conectez hard-ul. Motivul este un scurtcircuit in acea placuta. Insa hard-ul este funcional pe SATA. Am schimbat 4 magistrale SATA pana am nimerit una buna. Am reusit intr-un final sa recuperez datele de pe hard. In acest moment hardul ste activ, ruleaza fara probleme. Va multumesc pentru suportul acordat. O zi buna :cheers:
 2. Mersi pentru raspuns gaby. Da in BIOS il vedeam, insa nu am putut sa mai fac nimic pentru ca PC-ul a ramas blocat. Daca nu o sa reusesc nimic in cursul zilei de maine voi apela la cei recomandati de catre tine. Mersi
 3. Acest lucru am sa incerc maine. Am sa revin aici cu un update si va spun daca am reusit ceva Sper sa reusesc
 4. Problema conectare HDD Extern la PC HDD Extern este urmatorul model: http://www.azerty.ro/hdd-extern/hdd-extern-western-digital-digital-elements-desktop-1tb-black Problema: La conectarea hdd la PC nu se intampla nimic. Sistemul nu il vede, nu poate fi accesat pentru ca nu ai ce sa accesezi. Led-ul se aprinde, hdd-ul se aude ca ruleaza, nu scoate sunete ciudate. Am incercat un alt cablu USB, care din pacate nu a avut niciun rezultat. L-am desfacut din carcasa de plastic. Am dat jos suportul din spatele HDD-ului, un suport care iti permite sa il conectezi prin USB si sa il alimentezi. L-am conectat la PC prin SATA, de aceasta data PC-ul a ramas blocat. Aveti vreo idee? HDD-ul era folosit pentru backup. Contine date foarte importante. Date despre cateva firme, conturi bancare, liste persoane etc. HDD-ul nu mai functioneaza dupa o cadere brusca de tensiune. S-a intrerupt curentul electric dupa care a revenit, un interval de circa 2-3 sec. Aveti altei idei? Credeti ca mai pot recupera datele de pe hard?
 5. Audit SEO Gratuit oferit de S.C Fzones Media Design SRL Nu se accepta site-uri pe subdomenii wordpress.com Fie ca este vorba de un site de prezentare, blog, blog de afacere sau magazin virtual postati pe pagina de mai jos link-ul dvs. Va asteptam! Audit SEO Gratuit
 6. Raspunsul lui gaby a fost cat se poate de bun. Insa pentru acel site numebrand.ro presupun ca ti-ai stabilit cateva cuvinte cheie. Incearca un link building pe acele cuvinte cheie prima data, apoi mergi pe varianta furnizata de gaby: nume brand cuvant-cheie numebrand cuvant cheie numebrand.ro cuvant cheie cuvant cheie numebrand cuvant cheie numebrand.ro cuvant cheie nume brand cuvant cheie pe numebrand.ro Daca domeniul este pe .ro obtine cat mai multe link-uri venite de pe .ro, cu ip de pe RO (gazduire in Romania)
 7. Am folosit si inca folosesc URL-uri relative pe site-urile mele. Nu am constatat nicio probleme in indexare sau pozitionare in motoarele de cautare. Folosirea unui URL absolut este recomandata atunci cand pe site-ul tau exista 2-3 categorii (foldere).
 8. Preturile sunt foarte bune. O intrebare, dar vreau un raspuns sincer daca se poate: Sunteti reseller sau detineti propriile servere?
 9. Bine v-am regasit, din nou. Dupa o lunga pauza, incerc sa ma reintegrez si eu printre voi. Sper sa ma reprimiti. :partytime2:
 10. Salutari tuturor. Revin cu un update asupra acestui topic. Am refacut designul site-ului. De aceasta data am optat pentru un design realizat de la zero. O tema simpla si curata in HTML. Validare CSS si HTML a codului sursa. Urmeaza o reindexare a site-ului, speram noi cat mai repede. Tehnici folosite: Html; CSS; Flash, Javascript CMS Joomla (Blog) Asteptam parerile voastre!
 11. Bine v-am regasit! Ce mai faceti?

 12. Codul postat de gaby trebuie adaptat conform site-ului tau. Adica acolo unde este pctrobleshooting.ro inlociueste cu site-ultau.ro
 13. Este mai bine de data asta??? Urmeaza reorganizarea sectiunii "portofoliu" si inlocuirea logo-ului
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.