Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am de gand sa merg Craciunul acesta undeva la munte; zapada, aer curat, alea alea. Nu prea ma pricep insa cand vine vorba de organizare, gen, nu prea gasesc oferte.

Acum, unii dintre voi sunt sigur ca ati mai fost, imi puteti da cateva nume-pensiuni? As vrea sa merg cu inca o persoana; bugetul... mhmm, nu sunt sigur inca, dar sa nu fie prea extravagant(dar nici cocioaba<3). Ca idee, as vrea sa fie 3nopti/4zile, camera cu pat dublu, TV, baie, masa festiva in seara de Craciun, mic dejun si cina.

5a74f115d3db39ed7196b60b6fa799828125adc6.jpg

fWy1P.gif

Posted

Nu chiar... . Sa fie ceva cu un peisaj dragut, poate si o partie (nu neaparat acolo, dar in apropiere), asta de asemenea include zapada:D.

fWy1P.gif

Posted

Din pacate nu prea am cine stie ce experienta, necalatorind prea mult :-s. Daca erai hotarat asupra unei regiuni cred ca era putin mai usurel.

Haideti si ceilalti utilizatori, chiar nu a fost nimeni la munte ? Nu poate sa faca nimeni o recomandare ?

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Iti recomand la Busteni,e o zona foarte frumoasa,exista si o partie de 1 km si ceva acolo si vara e minunat privelistea.Iarna e ca in basme,desi nam fost decat odata.tio recomand cu cea mai mare placere. Eu nu am asfel de experiente,ca si tine din cauza bugetului,dar iti recomand uite acest site poate te va ajuta cu mai multe : Pensiuni

Daca sunt persoane care calatoresc si au timp iarna de vacante,va rog recomandatine,mai ales pentru uni care au idee mai multa decat noi.Va multumim !

Posted

Iti recomand la Busteni,e o zona foarte frumoasa,exista si o partie de 1 km si ceva acolo si vara e minunat privelistea.Iarna e ca in basme,desi nam fost decat odata.tio recomand cu cea mai mare placere. Eu nu am asfel de experiente,ca si tine din cauza bugetului,dar iti recomand uite acest site poate te va ajuta cu mai multe : Pensiuni

Daca sunt persoane care calatoresc si au timp iarna de vacante,va rog recomandatine,mai ales pentru uni care au idee mai multa decat noi.Va multumim !

Mhmm, suna interesant. Am sa arunc o privire diseara si revin.

Multumesc.

fWy1P.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.