+midnight Posted December 6, 2011 Report Posted December 6, 2011 IT-Area a fost creat din dorinta administratorului de a va oferi cele mai noi stiri din lumea informaticii si comunicatiei. Site-ul nostru va pune la dispozitie o gama larga de noutati si curiozitati, deoarece astazi tehnologia esti principalul nostru obiectiv, teste de informatica si tic pentru evaluarea cunostintelor, tutoriale pentru diverse programe, prezentarea celor mai noi jocuri aparute, precum si o zona de divertisment. Adresa Site: http://it-area.info Ce parere aveti ? 1
+hedmasster Posted December 6, 2011 Report Posted December 6, 2011 Ai articole folositoare/interesante pe site , ce vechime are site-ul ? PS: Foloseste pluginul WP-PageNavi pentru numerotarea paginilor. 1 Stiri IT - Games - Tutoriale & Filmari nunti Suceava
+midnight Posted December 6, 2011 Author Report Posted December 6, 2011 Ai articole folositoare/interesante pe site , ce vechime are site-ul ? PS: Foloseste pluginul WP-PageNavi pentru numerotarea paginilor. o saptamane vechime merci de sfat
+PAUL-XX Posted December 9, 2011 Report Posted December 9, 2011 esti singurul care se ocupa de site?cu cati colaborezi?cine iti scrie stirile?cine te informeaza?
+midnight Posted December 9, 2011 Author Report Posted December 9, 2011 esti singurul care se ocupa de site?cu cati colaborezi?cine iti scrie stirile?cine te informeaza? doar eu ma ocup, am colaborat cu 4 site-uri, dar mi-am marit numarul de vizitatori si am renuntat, caut alte site-uri, eu le scriu si ma informez de pe site-urile de stiri it
+PAUL-XX Posted December 10, 2011 Report Posted December 10, 2011 de ce iti place la noi si ce anume iti place! 1 1
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now